2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۱

178 بازدید | 20 پست

سلام ، همگی خوبین ؟ 

میخوام بدونم یه کنکوری ۱۴۰۱ توی این آشفته بازار کنکوری ، دقیقا باید چیکار کنه ؟؟ 

اونم وقتی که فقط ده ماه تا کنکور مونده؟ 

وقتی همه جا و همه آدم ها دنبال پولن ...

خیلی گیجم و شاید اندکی  خسته ، 

برنامه هام بهم ریخته و دوست دارم از درس فرار کنم ، به گذشته که برمیگردم میبینم فقط درس خوندم،  اصلا ارزششو داره؟؟

خب شما کتاب تست داری ؟ 

خودت میتونی درس بخونی یا احتیاج داری کسی همراهت باشه توی این مسیر  ؟ 

میتونی کلاس کنکور بری یا نه؟ (اکثرا قسطی ان )

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما کتاب تست داری ؟  خودت میتونی درس بخونی یا احتیاج داری کسی همراهت باشه توی این مسیر &nbs ...

کتاب تست که آره ، برای همه درس ها تقریبا دارم .

میدونین مشاور آنلاین داشتم اونم ۶ ماه 

ولی الان ۳و۴ ماهی میشه نه ، با برنامه ریزی خودم پیش میرم .

کلاس کنکورم تو تابستون کلاس تست های مدرسه رو رفتم ولی زیاد راضی نبودم .

ولی برای زیست از یه موسسه آنلاین دارم پیش میرم و عالیه ان

کتاب تست که آره ، برای همه درس ها تقریبا دارم . میدونین مشاور آنلاین داشتم اونم ۶ ماه  ولی ال ...

از مشاور راضی بودی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
کتاب تست که آره ، برای همه درس ها تقریبا دارم . میدونین مشاور آنلاین داشتم اونم ۶ ماه  ولی ال ...

خب خداروشکر    🌸🌹

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
از مشاور راضی بودی؟

کمابیش آره ، خیلی چیزها رو درست کرد ،بعضی چیز هارو هم بدتر

ولی احساس میکردم آزادی و استقلالم یجورایی گرفته شده و بعد اینکه گفتم میخوام یکم خودم پیش برم ، خیلی بیشتر خودمو شناختم ، 

الان مشکلم اینکه برنامه خودمو درس هاشو میرسونم ولی زمان بندیو تایم هام درهم برهمه

منم مشکلم همینه 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
چه کنیم😂😂

باید ادم شیم😂😂😂