2777
2789

مکمل ها ضرر ندارن؟ مربی من میگه باید بخوری با سیب زمینی و تخم مرغ کسی عضله نمیاره و بدنسازی اینطوریه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصرف کنی بهتره و نتیجه بهتری میگیری

حاضر نیستم عوارض به جون بخرم برا نتیجه 

عارضه ای نداشته برات؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مربیت اسکله عزیزم اتفاقا تخم مرغ زودتر عضله میاره ولی روزی باید نسبت به وزنت ۱۰-۱۵ بخوری البته سفیده ...

واااااا

کیه که بتونه روزانه اون همه تخم مرغ بخوره!!! معلومه که نمیشه

نه اصلا مربیم مکمل وقبول نداره نخور اصلا فقط تغذیه

خب حجم اوردی؟ تغذیه چیا میخوری که مکمل مصرف نمیکنی

وااااااکیه که بتونه روزانه اون همه تخم مرغ بخوره!!! معلومه که نمیشه

من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت 

اره دیگه برای همین مکمل میخورن

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

خب حجم اوردی؟ تغذیه چیا میخوری که مکمل مصرف نمیکنی

اره خیلی تغییر کردم برنامه غذایی داده بهم تخم مرغ ماهی قزل سالمون

مرغ بوقلمون 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت اره دیگه برای همین مکمل میخورن

خب خیلیا میگن باعث ریزش مو یا جوش شده برا همین میپرسم

مامانمم همش داره تلقین میکنه که مکمل بخوری ناقص میشی میمیری فلان میشی اینا همشون عوارض داره و ازین حرفا

اگه اصل و از جای معتبر خرید کنی ضرر نداره به‌ شرط اینکه مرتب ورزش کنی .

3 روز در هفته حدودا دو ساعت الی دو ساعت و نیم

اره خیلی تغییر کردم برنامه غذایی داده بهم تخم مرغ ماهی قزل سالمونمرغ بوقلمون

ینی بعد ورزش همیشه اینارو میخوری؟

من😂 حسابی هم عضله اوردم ولی خسته شدم دیگه نخوردم الان فقط مرغ و گوشت اره دیگه برای همین مکمل میخورن

بعد چند وقت عضله اوردی؟ 

عکس اندامتو نداری