2777
2789
سلام خانوما من 9 ماه پیش زایمان کردم از اون موقع تا حالا میل جنسی ام خیلی خیلی کم شده و با عرض معذرت به شدت احساس خشکی واژن و درد موقع نزدیکی دارم که باعث میشه بعد از چند دقیقه کاملا منصرف بشیم. همسرم خیلی مراعات می کنه ولی اخه چقدر؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چکار کنم. علت این خشکی شدید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه کسی از ژلهای نرم کننده استفاده کرده تجربه شو بگه و البته اسم زل رو هم بگه که بخرم
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژل لوبریکانت عالیه. خشکی واژن هم کاملاً طبیعیه.
لوبریکانت همون ژلی هست که موقع سونوگرافی واژینال دکترها استفاده میکنن. عارضه و حساسیت هم نداره تا اونجا که من میدونم. خیلی راحت بدون نسخه هم میتونی از داروخانه بخری.
ماما ن هانیه جون خوندم . خیلی کامل بود اون حالتی که توضیح داده بودی احساس تنگی و درد و خشکی دقیقا همون حالتیه که من دارم میرم ‍ژل لوبریکانت می گیرم. تو نگفته بودی که استفاده کردی یانه و لی فکر کنم استفاده کنم بهتر چون نزدیکی توی این حالت خشک احتمالا می تونه باعث زخم بشه که اوضاع رو بدتر کنه. بازم ممنون
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن
خوشحالم چیزهایی دستگیرت شد...

من ازاینکه وابسته بشم به ژل خیلی میترسیدم ونمیخواستم وابسته بشم!!

بخاطرهمین من فقط از ژل شستشو استفاده کردم که نتیجه داد!!!

من حتی قبل ازنزدیکی وبعدنزدیکی از ژل شستشو استفاده میکنم خیلی خوبه

من الاااان خیلی راحتم!!!!