2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸۰۰بار نماز شب 

🙄

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من واقعا درمونده م اونوقت شما شوخیدی؟

سلام سلام  #قرعه #قرعه_کشی #مسابقه #شانس #برنده #ذکر

✍🏻 توصیه هایی برای « برنده شدن در قرعه کشی ها »

🔻 برخی از عزیزان با ارسال پیامهایی از حقیر نکته هایی را خواستند که بتوانند با عمل به آنها در قرعه کشی ها برنده شوند، ضمن بیان اینکه هر اتفاقی در عالم هستی صرفاً از روی خواست و اراده الهی صورت گرفته و به عهده اوست و هر آنچه خداوند مقدر فرماید، همان خواهد شد ، توجه شما را به دستورات مجرب زیر جلب مینمایم و از شما خواسته ای جز دعای خیر ندارم 🙏🏻

✅ مراقبت از طهارت ظاهری و به خصوص دائم الوضو بودن

✅ قبل از نماز صبح هر روز ۷ مرتبه بگویید :

▪️ فسَیَکفیکَهُمُ اللهُ وَ هُوَ السَّمیعُ العلیم ▪️

✅ و هنگامی که این ذکر را بر زبان می رانید در دل یقین داشته باشید که کمک کنندۀ اصلی و کفایت کنندۀ اصلی همۀ امور ، خود خداوند بی همتاست.

✅ حتی الامکان هر شب، سورۀ واقعه را تلاوت فرمائید.

✅ استمرار بر تلاوت آیات ۲ و ۳ سوره طلاق مشهور به  آیۀ « و من یتق الله » ک

▪️ « وَ مَن یَتَّقِ اللهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجَاً وَ یَرزُقهُ مِن حَیثُ لا یَحتَسِبُ وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمرِهِ قَد جَعَلَ اللهُ لِکَُلِّ شَیءٍ قَدراً » ▪️

✅ همواره پس از نماز صبح ده بار بگوید :

▪️سبحانَ اللهِ العَظیمِ وَ بِحَمدِهِ اَستَغفِرُ اللهَ وَ اَسأَلُهُ مِن فَضلِهِ ▪️

✅ پس از هر نماز واجب این ذکر شریف را بخوانید :

▪️ توَکَّلتُ عَلَی الحَیِّ الَّذی لا یَمُوتُ وَ الحَمدُ لِلّهِ الَّذی لَم یَتَّخِذ صاحِبَةً وَ لا وَلَداً وَ لَم یَکُن لَهُ شریکٌ فِی المُلکِ وَ لَم یَکُن لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرهُ تکبیراً ▪️

✅ هر صبح صد بار صلوات بفرستید و قبل از قرعه کشی هم صد بار صلوات فرستاده و اذکار بالا را هم یک بار بخوانید.

اذکار بسیار بسیار نافع برای برنده شدن در قرعه کشی :

1000 مرتبه یا معید
1000 مرتبه توکلت علی الله
1000 مرتبه یا حق
1000 مرتبه یا قاضی الحاجات
101  مرتبه آیه 9 سوره مبارکه یس
41  مرتبه سوره نصر
7 مرتبه آیت الکرسی
14 مرتبه صلوات
10 مرتبه سوره توحید

💯 مداومت بر این دستور تاثیر اعجاز انگیزی بر رزق و گشایش امور خواهد داشت بطوریکه بعد از گذشت یک ماه تاثیر فوق العادش را به وضوح لمس خواهید کرد !

شما خودتون امتحان کردین؟نتیجه گرفتین؟

من نه تاحالا قرعه کشی نبود، که بخواهم شرکت کنم 

برنده شدن یانشدن دست خداس انشاءالله شمابخونین ونتیجه بگیرین 

این کانال که داخل تلگرامه  نگاه کنیدراهکارهای قرآنی زیادی داده

بزرگترین مجموعه دستورات اسلامی-قرآنی

لینک گروه👇
@olloomeGharibe_GAP

کانال دستورات👇
https://t.me/joinchat/AAAAAE1FcwbsmS4fuC7f8g

تجربیات موفق اعضا @tajarobe

رباط نماز شب: @asrarnamaz_bot

شما واقعا نتیجه گرفتین؟چه جور نماز شب بخونم؟هرشب باشه یا فاصله داشته باشه عیبی نداره؟

من امشب قرعه داشتم نفردوم به اسمم دراومد گفتم بهت بگم چکارکردم اول اینکه هزارتا صلوات نذر دوشهید بزرگوار ابراهیم هادی وحاج سعید سامانلو که ۵۰۰تاشو فرستادم ۵۰۰تاش هم گفتم گرو میذارم به اسمم دراومد میفرستم...سوره واقعه روخوندم ..پنج تاآیه الکرسی واسه دوم و سوم سوره طلاق به طرز عجیبی نفردوم شدم اینم بگم تعدادمون تو قرعه زیاد بود حس میکنم این دو شهید عزیز جوابمو دادن وایات قرآن وصدالبته لطف پروردگار

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
من امشب قرعه داشتم نفردوم به اسمم دراومد گفتم بهت بگم چکارکردم اول اینکه هزارتا صلوات نذر دوشهید بزر ...

خانم خواستم بگم که منم این کارایی که شما ذکر کردین رو انجام دادم و اسمم اولین نفر بعد از صاحب قرعه کشی در اومد . خیلی دعاتون کردم. به نیتتون صلوات هم فرستادم♥️

خانم خواستم بگم که منم این کارایی که شما ذکر کردین رو انجام دادم و اسمم اولین نفر بعد از صاحب قرعه ک ...

آخی عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شإالله همیشه نگاه پروردگار همراهت باشه..

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼