2777
2789
عنوان

چیا تو سیسمونی اضافه اس و بهتره نخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست
اتفاقا کریرم شنیدم بدرد نمیخوره...حالا یکی از فامیلا گفت کریر خیلی خوبه و فلان چ ن خودش خریده بود..و ...

ولکن خودت ببین چی لازمه همونو بگیر 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تو خونه از کریر استفاده نمیکنم...فقط مهمونیا که اونم بلافاصله کرونا تعطیله..دیگه نمیدونم 

خب کریر فقط برا حمل و نقل نیست

من بیشتر به عنوان نی نی لای لای استفاده میکردم یعنی واقعا بچه رو اروم میکرد

صندلی ماشین هم میشه قابل نصب تو ماشینه

تو مهمونی و خونه ی فامیلا رفتنی هم بچه تو دست و پا نیست و راحته

اصلا نمیشه چی. گفت خب هرکس از یه چیز زیاد استفاده میکنه من برام کریر خیلی مهم بود چون تو ماشین مدام ...

اره اینم‌سوالم بود...میخام کالسکه بردارم اخه نزدیکشون پارکه گفتم تا شیش ماهش بشه هوا هم‌گرم‌میشه و میبرمش گردش...ولی میترسم کرونا نذاره 😭

چند دست از هرسایز؟

من خودم تجربه اولمه ولی میخوام لباس سایز صفر  دوسه دست بخرم   کاپشن نمیخرم براش با اینکه انشالله زمستون بدنیا میاد حتماهم سایز ۲ میگیرم  کم میگیرم چون مطمعنم انشالله تا سال دیگه اش ب درد نمیخوره بعد کریر دو دلم   کالسکه میخرم  صندلی حمام و اینا نمیگرم   تخت هم چون اتاقمون یک خوابه اس  نمیگیرم  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
که توش بنشونم؟اخه ندیدم کسی استفاده کنه..همه اکثرا میدارن تو بغلشون و حموم میکنن که سر نخوره

بچه رو تا ابد ک تو بغل حموم نمیبرن اون برای اوایله

از وقتی بچه نشست دیگه عمرا تو بغل بشه حمومش کرد

من کل وسیله های سیسمونی رو استفاده کردم صندلی غذا فک کردم کاربردی نیست نخریدم بعدا دیدم اونم ضروری بوده

اگه نخواستی زیاد هزینه کنی ایرانی بخر مارکای دلیجان و ارابه ایرانیه ولی کیفیتش عالیه به نظر من

تنها توصیه ام اینه لباس و اسباب بازی بی رویه نخری از سایز یک و دو نوزادی  ۴ ، ۵دست خونگی کافیه یه دستم مجلسی بخر 

من لباس جینگول پینگول زیاد خریده بودم براش زود کوچیک شد

که توش بنشونم؟اخه ندیدم کسی استفاده کنه..همه اکثرا میدارن تو بغلشون و حموم میکنن که سر نخوره

آب باید داخل یه لگن بزرگ جمع کنی بعد با یه لگن کوچیک بریزی روش 

میگم اونو نو بگیر مخصوص خودش 

من فقط یه لگن بزرگ و کوچیک معمولی برای همین کار گرفتم