2777
2789

خیلی چیزا اضافه اس بنظرم البته شاید برا بعضیا خوب باشه..مثلا بنظرم وان حمام نوزاد بدرد بخور نیس اخه نوزاد رو نمیشه گذاشت تو وان واقعا..از هرکی نیدم گفتن استفاده نکردن...

حالا شما چیا بنظرتون بدردنخوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کریر نخر  کیسه خواب بهتره 😑

اتفاقا کریرم شنیدم بدرد نمیخوره...حالا یکی از فامیلا گفت کریر خیلی خوبه و فلان چ ن خودش خریده بود..ولی اصلا ندیدم استفاده کنه..الکی میگفت...موندم بش چی بگم 

من برای بچم همه چی خریدم اما صندلی غذا نخریدم واقعا پشیمونمخیلی چیز خوبیه اینو حتما بخر اما چیزایی مثل کریر قنداق فرنگی ب نظر من اضافه است بچه من ک تا میذاشتم توش گریه میکرد باید بغلش میکردم 

استارتر ببخش.منم امروز میرم برا دوقلوهام سیسمونی بخرم به نظرتون لباس سایز ۱ چند تا بخرم و بیشتر چه سایزی بخرم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
کاربرد این وسیله ها ب خود مادر و بچه بستگی داره مثلا وان دخترم واقعا کاربردیه  کریر خیلی کارب ...

چون تو خونه از کریر استفاده نمیکنم...فقط مهمونیا که اونم بلافاصله کرونا تعطیله..دیگه نمیدونم 

اصلا نمیشه چی. گفت خب هرکس از یه چیز زیاد استفاده میکنه من برام کریر خیلی مهم بود چون تو ماشین مدام استفاده می‌کردم اما کالکسه اصلا استفاده نشد درحالی ک یکی. ممکنه بخواد بره یه سره با بچش بیرون پیاده همش کالکسه بگیره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی