2777
2789
عنوان

ساعت مطالعه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 42 پست
وای  ب نظر من دهم رو تابستون یازدهم بحون یازدهمو تابستون دوزادهم بخون دوازدهم و دوره ی دهم و ی ...

ممنون 😘

سعی میکنم 😂😂

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دانش آموز کلاس هفتم ک معدلش ۲۰ اینا بشه چقدر ساعت مطالعه خوبه؟ ۷ ساعت؟

هفت ساعت واسه کلاس هفتم زیااااادههه

من واس کنکورم روزی شیش هفت ساعت میخوندم

راهنمایی بودم یکی دو ساعت میخوندم😂

کلاس هفتم خیلیییی آسونه

چمیدونم‌خاهرم خیلی حساسه رو درس . الان انگلیسی و فارسی هفتمو خونده و تموم کرده عربی هم نگاهی انداخته بهش . فقط علوم موند ک توی شهریور میتونه تموم کنه . ب نظرت میتونه معدلش ۲۰ یا حداقللللل ۱۹ بشه؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
من کنکور دادم. الان ۶ ساعت میانگین میخونم. کلاس هفتم هم ۳ ساعت کافیه بنظرم. خواهرم هشتمه همینقدر کاف ...

واقعا جواب داد ۳ ساعت ؟ الان خواهرت معلدلش چند بوود با ۳ ساعت درس خوندن؟

چمیدونم‌خاهرم خیلی حساسه رو درس . الان انگلیسی و فارسی هفتمو خونده و تموم کرده عربی هم نگاهی انداخته ...

آره چرا نتونه من دارم میرم دهم هنوز پیشخوانی نکردم آخه میگن دهم لازم نداره پیشخوانی چه برسه هفتم

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
آره چرا نتونه من دارم میرم دهم هنوز پیشخوانی نکردم آخه میگن دهم لازم نداره پیشخوانی چه برسه هفتم

آها مرسی❤❤

اره ولی من ۱۰ ساعت درس میخوندم 

کلاس هفتم بودی ؟؟؟!!😦😦😍😍🤩🤩چ خوببببببب ‌‌ معدلت چند بود؟

اره  ۲۰

باریکلا ‌ ب نظرت زیاد نیست؟ خواهرم فک نکنم بتونه اینقدر بخونه ‌‌فوقش ۷ ساعت.‌

بعد مدرسش یه شهر دیگس تا برسه خونه وقتش هدر میره

هفت ساعت واسه کلاس هفتم زیااااادههه من واس کنکورم روزی شیش هفت ساعت میخوندم راهنمایی بودم یکی دو س ...

😂😂😂

2810