2777
2789
عنوان

شماها چه جوری بچه تون رو از پوشک گرفتید ؟چند روز طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 14165 بازدید | 86 پست
من دخترم دوساله شه ، الان چهار ماهه دارم تلاش میکنم بهش یاد بدم تو شلوارش جیش نکنه اما موفق نشدم.یاد نمیگیره . من باید سر پاش کنم واگر نه تو شلوارش جیش میکنه. من خسته شدم ازش . بنظرتون فایده نداره دیگه پوشکش کنم یاد نمیگیره،،؟الان چهار ماهه هنوز یاد نگرفته.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شلوارش جیش میکنه،خیلی راحت درش میاره و میره شلوار تمیز میپوشه. چطور میفهمه جیش کرده توشلوارش و شلوارش کثیفه نمیفهمه باید جیشو بگه»،؟ مخام داغش کنم ،دلم نمیاد. بخدا از بس سر پاش کردم هر ساعت خسته شدم از اخرم بی نتیجه. توروخدا بگین چکار کنم
یسنا جان ببخش که رک حرف میزنم ولی واقعا متاسفم...داغش کنی؟؟؟؟؟ یعنی چی؟...چطور همچین چیزی به ذهنت رسیده؟...تو مادری...پسر من سه سال و نیمشه...هنوز پوشک میشه..میخوام هفته دوم تعطیلات عیداز پوشک بگیرمش...تعجب کردی حتما...ولی بدون تا بچه آمادگیشو نداشته باشه موفق نمیشی...مخصوصا وقتی با ترس و اجباره...میدونی این کارت باعث میشه شب ادراری بگیره؟...بعد تا دوره نوجوانی باید هر روز تشک خیسشو ببینی...به منم خیلی ها گفتن هنوز پوشکیه؟؟...ولی مهم نیست...من میدونم بچه ام کی و چه جوری باید این مرحله رو طی کنه...برای دخترت هنوز زوده...مخصوصا با رفتاری که داشتی باید خیلی بهش زمان بدی...محبت کنی تا خاطره تلخی براش نمونه..تو که نمیخوای دختری در15 سالگی با اضطراب و استرس و کلی مشکلات داشته باشی...لطفا در رفتارت تجدید نظرکن...
سلام طلا جون .بنظرت پوشکش کنم وقید این چهار ماه اموزشو بزنم .بخدا خسته شدم از بس رفتم سر پاش کردم.یعنی الان واسش زوده،دوسالشه دیگه .همه میگن بچه ت خنگه. که جیششو یاد نمیگیره.
سلام طلا جون .بنظرت پوشکش کنم وقید این چهار ماه اموزشو بزنم .بخدا خسته شدم از بس رفتم سر پاش کردم.یعنی الان واسش زوده،دوسالشه دیگه .همه میگن بچه ت خنگه. که جیششو یاد نمیگیره.
یسنا جان من کارشناس نیستم که نظر قطعی بدم...فقط یک مادرم..تو هم مادری وبهتر از همه با روحیه دخترت آشنا هستی...اگه 4 ماهه داری تلاش میکنی پس حتما مشکلی هست...یعنی بچه تو هنوز آمادگی نداره..چرا بهش فشار میاری؟...به حرف دیگران توجه نکن...قرار نیست بقیه بچه تو رو تربیت کنند..مگه دیگران پوشکشو عوض میکنن؟..این یک مساله شخصی بین تو و دخترته..اجازه بده بزرگتر بشه...پسر من سه و نیم سالشه...تازه میخوام شروع کنم..یادت باشه هر بچه ای منحصر به فرده..دخترتو با هیچ بچه دیگه ای مقایسه نکن...در ضمن کسی تا ابد پوشکی نمونده...حالا چند ماه این طرف اون طرف به قیمت استرس و مشکلات بزرگسالی اهمیتی نداره..
الهی فدات بشم طلاجون.چقد حرفات ارومم کرد .چقد فهمیده ای ،خوشبحال بچه ات که اینقدر مامان فهمیده وخوبی داره،ممنونم از راهنماییت . بخدا این چهار ماه هم خودم دیوانه شدم هم بچمو دیوانه کردم.
یسنای عزیزم ...تو خیلی به من لطف داری...تو هم مامان خوبی هستی..هر مادری برای بچه اش بهترینه...فقط گاهی اوقات راهشو اشتباه میره...دوست خوبم به جای نشستن پای حرف مردم مطالعه کن...کتاب های مرتبط با سن دخترت رو بخون...سی دی های دکتر هلاکویی رو حتما گوش کن..بچه های الان با کودکی من و تو خیلی فرق دارن...شیوه های تربیتی ما باید با مادرهامون متفاوت باشه...هر چی بچه ها بزرگتر میشن با مسایل جدیدتری روبرو میشی...باید خودتو با شیوه های درست برای روبروشدن با اونا آماده کنی...نسخه های قدیمی برای بچه های امروزی خیلی جواب نمیده...خودتو به روز کن ...موفق باشی...دخترتو ببوس و از روزهای شیرین کودکیش لذت ببر...
قبلا تلاش کرده بودم هربار خواستم یاد بدم گریه سر میداد ئهمکاری نمیکرد ابرو ریزی شده بود هر بار پی پی میکرد خونه کسی بودیم بو میداد مشاوره گرفتم از روانشناس ولی تنها چیزی که مهمه امادگی فرزندتونه که ایا علاقه داره ایا میفهمه جیش کردن یعنی چی میتونه خوب راه بره وبدوه به سمت دستشویی میتونین امتحانش کنید یک سال و 10 ماهه که بود نخواست یاد بگیره الان دسشویی پر شرشره است روی دیوارش هم برچسبه هر یک ساعت میبرمش با شوق وشادی وشعر همش یاد اوری میکنتم جیش تو شلوار بده تو دسشویی خوبه جایز ه هر بار همکاریش شکلات (مقدار کم)برچسب یا بازی کردن یا میوه یا بیسکوییت
خدایا به امید تو ، نه به امید خلق روزگار