2777
2789
عنوان

شماها چه جوری بچه تون رو از پوشک گرفتید ؟چند روز طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 14165 بازدید | 86 پست
عجله نکن. اصلنم اعصاب خودتو خورد نکن. دلت خوشه ها...چند روز؟؟؟؟؟؟ پسر من شهریور دو سالش تموم شد. از 23 ماهگی پروژه رو شروع کردم یعنی اول شهریور. الان که داره سی ماهه میشه هنوزم کامل یاد نگرفته. چند روز یه بار خرابکاری داره.
سلام .مامانا.دخترم میفهمه جیش کرده .خودش نچ نچ میکنه ،میره شلوارشم عوض میکنه. ولی اصلا برای رفتن ب توالت همکاری نمیکنه ،وقتی میگم بریم جیش کنیم فرار میکنه میره پشت مبل قایم میشه و اونجاخراب کاری میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم دوسال ونیم هستش پیش مشاورکودک رفتم گفت ببین کی از پوشک بدش میاد وقتی میخوای عوضش کنی فرار میکنه، ضمناً موقعی باشه که خودش توانایی از پله بالا رفتن رو داشته باشه، اگه این شرایط رو داشت یعنی آمادگی داره ولی صبرکن وقتی هوا گرم شد بچه رو ازپوشک بگیر پسرم الان شرایطش روداره منتظرم هوا گرم شه
سادگیاتو دوست دارم خستگیاتودوست دارم....چادرنمازوزیرلب خداخداتودوست دارم....میم مثل مادر
من پسرمو ۲ سال و هفت ماهگی از پوشک گرفتم حتی یکبار هم فرش رو نجس نکرد خیلی مشتاق و عالی واقعا چرا عجله دارید شما؟ بذارید وقتش برسه
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ضمنا خانومی ترسوندن بچه با سوزن و قاشق داغ و دعوا مال دوهزار سال پیشه و هذگز هم جواب نداده پس نه بچه رو اذیت کن نه وجدان خودتو الان هم به نظرم تا مرداد ماه پوشکش کن ولی طی روز بهش پیشنهاد بده که برید دستشویی اگر اوند جایزه و تشویق اگر نیومد هیچی .
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من بعد چهار ماه نتونستم به بچم اموزش بدم ،تازه فهمیدم به زور که نباید یادش بدم ،خودش باید یاد بگیره.دوباره پوشکش کردم ،اصلا جیششو نمیگه،تو پوشکش جیش مکنه،بچه هاتونو اذیت نکنید من پشیمونم که چرا اینقد هم به حودم هم به بچم فشار اوردم ،اشتباه کردم شما نکنید ای کارو من داغون شدم تو این چهارماه........بچم الان دوسال و یک ماهشه
منم پسرم دو سال و پنج ماهشه از اول سال شروع کردم که از پوشک بگیرمش روزهای اول هر نیم ساعت می بردمش الان هر یک ساعت . منم پسرم نمیگه اول جیش می کنه بعد میگه
آبی باش مثل آسمان تا برای دوباره دیدنت همیشه سر به هوا باشم....
با اجازه: ریاضیدان کوچولو :آموزش دوزبانه مفاهیم اولیه ریاضی (کاملا رایگان) کودکان از راه بازی و تکرار یاد می گیرند. ریاضیدان کوچولو برنامه‏ ای دوزبانه برای آموزش مفاهیم اولیه ریاضی به کودکان 2 تا 6 سال. با استفاده از این برنامه کودک شما به سادگی و با سرعت با مفاهیمی مانند اشکال هندسی، الگوها، شمارش، مقایسه و ... در زبان های فارسی و انگلیسی آشنا می شود. لینک دانلود از کافه بازار: http://cafebazaar.ir/app/com.kc.apps.math/?l=fa ریاضیدان کوچولو :آموزش دوزبانه مفاهیم اولیه ریاضی (کاملا رایگان) کودکان از راه بازی و تکرار یاد می گیرند. ریاضیدان کوچولو برنامه‏ ای دوزبانه برای آموزش مفاهیم اولیه ریاضی به کودکان 2 تا 6 سال. با استفاده از این برنامه کودک شما به سادگی و با سرعت با مفاهیمی مانند اشکال هندسی، الگوها، شمارش، مقایسه و ... در زبان های فارسی و انگلیسی آشنا می شود. لینک دانلود از کافه بازار: http://cafebazaar.ir/app/com.kc.apps.math/?l=fa روزهای روشن( ادعیه و اعمال روزانه) در این برنامه ادعیه، اذکار و اعمال تمامی روزهای سال آورده شده است. با انتخاب هر روز تقویم می توانید ادعیه، زیارات، اذکار و اعمال مربوط به آن روز را ببینید. این اعمال شامل ذکرهای هرروز هفته، زیارت معصومین هر روز هفته، اعمال خاصه ماه های مختلف و ... می باشد. متن ادعیه قابلیت تغییر اندازه قلم داشته و میتوان در صورت نیاز خط را درشت یا ریز نمود. لینک دانلود در کافه بازار: http://cafebazaar.ir/panel/edit/com.kc.apps.islamiccalendar/?l=fa