بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بترسونی بدتره.من هر بار اخمم کردم بهش دو روز از ترس تو دستشویی جیش نمیکنه
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش
********************************************************************************************
اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید.
نه به آدم ها و اشیاء …
- آلبرت اینشتین
تو خیلی اشتباه کردی و بدترین شیوه ی ممکن رو در پیش گرفتی من چندوقتیه شروع کردم پسرم همکاری نمیکنه من روز به روز صبرمو بیشتر میکتم میگم دورت بگردم مامان اشکال نداره دفعه ی بعد جیشتو بگو بازم نمیکه وفدای سرش بالخره یاد میگیره خیلی ناراحت شذم دعوا کردی پسرتو
من کلی بغلش میکنم نازش میکنم بعد چهار بار دستشویی رفتن یه بار جیش میکنه.وای اگه دعواش کنم
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش
********************************************************************************************
اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید.
نه به آدم ها و اشیاء …
- آلبرت اینشتین
من در مورد این چیزای روانشناسی مخصوصا ازادی کودک خیلی مطالعه کردم و اطلاعاتم نسبتا خوبه... ترسوندن اصلا کاره خوبی نیست... هر چقدر بهش آزادیه کنترل شده بدی و کم محلی کنی بهتر نتیجه میده... البته من بچه ندارم فقط منظورم اینه که با ترسوندن ب نتیجه دلخواهت نمیرسی
اول باید بچه آماده باشه که این خودش یک علایمی داره بعد باید والدین آماده باشند یعنی زمانی رو انتخاب کنی که دغدغه فکری نداره و میتونی با مشکلاتی که پیش میاد کنار بیای
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم)
اللهم صل علی محمد و ال محمد.
من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم