2777
2789
عنوان

شماها چه جوری بچه تون رو از پوشک گرفتید ؟چند روز طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 14165 بازدید | 86 پست
هر وقت احساس کردی همکاری نمیکنه یکی دو هفته بیخیال بشو و بهش فشار نیار
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته جیش گرفتن اعصاب فولادی میخواد.منم این روزا دیوونه دارم میشم از دست کاراش .هیچی هم نمیشه بهش گفت.رو روح و روانش اثر میزاره.زمان ما چهار تا میزدن رو دستمون 2 روزه تغییر میکردیم
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش LilySlim Weight loss tickers ******************************************************************************************** اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید. نه به آدم ها و اشیاء … - آلبرت اینشتین
کتاب همه کودکان تیز هوشند و چگونه با کودکم رفتار کنم هم به من خیلی کمک کرد اگر میتونی تهیه کن...خیلی کتاب های مفیدی هستند و راه های اصولی رو بهت یاد میدن تا زودتر به نتیجه برسی
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
پسرم متولد مهر 91 هستش... اصلاااااااااااا نمیتونم الان باهاش شروع کنم، هنوز خیلی کوچولو هستش گناه داره... پسرا رو دیرتر باید بگیریم تا دو سال و نیمگی بذار راحت باشه... بعدش هر وقت شروع کردی و همکاری نکرد یک هفته بیخیالش شو... هفته ی بعدش از اول شروع کن

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

یاسی خانم عزیزم طفلی رو نزن استرس میگیره اون بچه حالا زود برای جیش گرفتن عزیزم اول باید خودت امدگی داشته باشی بعد شروع کنی به این کار دیر نشده که بچه سر وقتش باشه مطمین باش جیش رو میگه منظورماینکه هر موقع به یک برهه سنی برسه با اموزش شما سریع جیش رو میگه رمان هم نمی برهدر بچه ها متفاوت
پسر من دوسال و سه ماهشه هنوز فرق جیش رو با آب نمیدونه وقتی تو حموم جیش میکنه میگه بدیی یعنی آب ولش کن بابا به موقع جیششم میگه
طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
وای من که بریدم از صبح تا الان پوشکش کردم.حوصله ندارم واللللللااااا
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش LilySlim Weight loss tickers ******************************************************************************************** اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید. نه به آدم ها و اشیاء … - آلبرت اینشتین
توی نینی سایت بارها تاپیک های مشابه دیدم... بعضی ماماناا اصلا عجله نکردن... خودِ بچه حدودای 3 سالگی پیشنهاد داده و گفته که دیگه پوشک نمیخواد و دوست داره بره دسشویی در عرض 3 روز بچه یاد گرفته و تمام اینقدرم راحت بودن... میخوام با پسرم همینکارو کنم(اگه مامانم بذارررررررررره)

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ