2777
2789
عنوان

تومور مغزی

213 بازدید | 9 پست

لطفا کمکم کنید میترسم تومور مغزی داشته باشم لطفا هر کی تجربه ای داره یا در مورد این بیماری میدونه بگه چند وقته سرم درد میکنه. حالت تهوع دارم. مشکل در حفظ تعادل. اشیا از دستم می افته .گوشام زینگ زینگ میکنه .جدیدا برا چیزای کوچیک عصبانی میشم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
1
25%
۲
3
75%

ی دکتر برو خب

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر برووو 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

شاید مشکل ام اس یاپارکینسون باشه یا میگرن یاحتی کمخونی

اول برو پیش متخصص برات ام ار ای یا سی تی اسکن مینویسه سی تی بهتره

الکی خودتو نترسون

اولین علامت شایع هم سردرد هست

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

عزیزم این موضوع رو حتما جدی بگیر من یکی از آشناهامون تومور مغزی داشت خداروشکر بعد از درمان حالش خوب شد اسم دکترشم فرشید اربابی بود خیلی دکتر معروفیه اگه بخوای می تونم شماره تماسشونو برات بگیرم