2777
2789

خیلی باهوشه حواسش به همه چی هست خیلی هم زود راه افتاد زیر نه ماهگی راه رفت، ولی الان حرف نمیزنه یه مدت بابا و جیک جیک میگفت ولی الان نمیگه فقط نی نی و سه  رو خوب میگه بقیه کلمه هارو مثل آوا میگه ،بهش میگم بگو مامان فقط ما میگه به آب هم آ میگه ولی همه چی رو متوجه میشه، خیلی هم شیطونه😬🥴، اینم بگم خواهرزاده هام و داداشم هم دیر حرف اومدن خواهرزاده هام بعد دوسال و نیم داداشم که خیلی بزرگتر بود حرف اومد، واسش کتاب هم میخونم عاشق کتاب هست هر کتاب رو مجبورم میکنه پنج شیش باری تو نیم ساعت واسش بخونم یه جوری که دهنم خشک میشه از بس میخونم ، باهاشم حرف میزنم ولی بخاطر کرونا جایی نمیریم منم بلد نیستم باید چیا بهش بگم تا زودتر حرف بزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر داداش منم همین حدوداس همه چی بلده بزور باید از زیر زبونش بکشیم 😂

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
پسر من ۲ سال و نیمشه  فقط  عمه  دایی بابا علی مامی اب صدای حیونا  میشمر ...

آخه بچه ی فامیلمون ۱۸ ماهشه مثل بلبل حرف میزنه البته اون بچه بیشتر از بچه ی من تو اجتماع بوده من میترسم جایی ببرمش

عزیزم هر بچه ای فرق داره خودتو نگران نکن

من دخترم حتی برنمیگشت به روی شکم .سینه خیز و غلت زدن و چهار دست و پا و اینا کلا تعطیل مامانم گریه میکرد میگفت مریضه

یک هفته به یک سالگی خودش بلند شد راه رفت فکرشو بکن بچه ای که تا یک سالگی فقط دراز کشیده بود

پسرم اول ۹ ماه راه رفت الان که ۵ سالشه کلمه ها رو قاطی پاطی میگه خخخخخ

دختر سومم هم یک سال و نیم راه رفت ۲ سال و ۳ ماه حرف زد

اینا رو گفتم بدونی بچه ها فرق دارن نترس

عزیزم هر بچه ای فرق داره خودتو نگران نکن من دخترم حتی برنمیگشت به روی شکم .سینه خیز و غلت زدن و چها ...

بله درست میگین ولی اطرافیان هی میپرسن که حرف نمیزنه من نگران میشم، خواهرزاده هامم دیر حرف اومدن من فکر میکردم همه ی بچه ها بالای دوسال و نیم حرف میزنن الان بچه میبینم زیر دوسال حرف میزنه

پسر من بعد تولد دوسالگیش شروع کرد به حرف زدن نگران نباش چن ماه دیگه میشه بلبل  بهش تخم بلدرچین ...

عسل و شیرینیجات که کلا دوست نداره ولی تخم بلدرچین امتحان نکردم حتما میدم بهش

عزیزم نگران نباش دختر منم حرف نمیزد شنوایی سنجی بردم گفت سالمه گفتار درمانی بردم اصلا از دکتره میترسیدو فقط گریه میکرد دیگه نبردم و خودش کم کم شروع به حرف زدن کرد اصلا جای نگرانی نیست واللن انقدر حرف میزنه که بهش میگیم بسته سرمون رفت🤣🤣🤣