2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34691 بازدید | 150 پست
امسال ۶نفر تو کلاس خودمون بودن از همه تنبل تر نمره هاشون افتضااااح اصن نمیدونستن درس چی هست؟! تقلب ک ...

متاسفم اینا همشون حق الناسه

خدا بدادشون برسه!

اللهم عجل لولیک الفرج...
مگه امسال کنکور ندادی؟!😳چطور برج سه امسال کنکوری نبودی؟😳

اگه به بقیه کامنتا نگاه کنی متوجه میشی که گفتم مسگن سال قبل تقلب خیلی شده امسال هم همونطوره و اینا یعنی مشکلم این بود که امسال هم تقلب کنن واسه منی که کنکوری بودم این مهم بوده به یک نفر اینو گفتم ک دلیلش رو نمیدونم یعنی یادم نمیاد بعد چه دلیلی داره بیام بگم وسایل چی میخوایم وقتی قبول نشده باشم ؟؟بس کنید دیگه این کاراتونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم میرم دهم مرسی من زیست رو دارم متن کتاب میخونم با فیلمای آلا فیزیکم همینطور شیمی میگن تغییر ...

من از فیلمای الا استفاده نکردم نمیدونم 

من شیمی فقط کتاب میخوندم و گاج میکرو ، درس نامه هاش خوبه ، فرمولارو هم قشنگ بنظرم توضیح داده

اره امسال دادم  اره تغییر دازه یکم زیست ولی نه اونقد ک نشه گوش داد فیلماشو البته برا ما اینجور ...

من زیست رو دارم متن کتاب میخونم با فیلمای آلا

فیزیکم همینطور

شیمی میگن تغییر کرده درسته؟ بعد از سایت آلا میخوام نگاه کنم یه جاهاییش حذف شده چ کنم؟ شیمی فرمولم داره از متن کتاب بخونم که متوجه نمیشمشون 

اللهم عجل لولیک الفرج...
من از فیلمای الا استفاده نکردم نمیدونم  من شیمی فقط کتاب میخوندم و گاج میکرو ، درس نامه هاش خو ...

مرسی گلم.

منم میخوام کتاب بگیرم

میگن مبتکرانم خوبه موندم بینشون!

اللهم عجل لولیک الفرج...
مرسی گلم. منم میخوام کتاب بگیرم میگن مبتکرانم خوبه موندم بینشون!

برو خودت یه بررسی کن ببین درسنامه کدوم واست بهتره و قابل فهم تره 

همین اول کاری با کتابی که واست سطح بالاس شروع نکن

از کجا ببینم؟ چشم مرسی چند ساعت مطالعه خوبه؟

ببین تو هنوز دهم ، هم نشدی پس اصلا به خودت فشار نیار یه برنامه خوب بریز هم به تفریح برسی هم درس بخونی 

اگه از الان ساعت بالا بزنی و به خودت فشار بیاری بعدا خسته میشی و دووم نمیاری

درگیر ساعت مطالعه هم نباش تا میتونی با کیفیت درس بخون تو هنوز اول راهی ، پس فهم مطالب برات اولویته ، ضمن اینکه داری پیشخوانی میکنی پس نمیخواد فشار بیاری 

درضمن هنوز اول راهی پیشنهاد میکنم یه مشاور خوووب حضوری پیدا کنی و با اون پیش بری 

مشاوره غیرحضوری و مشاوره با دانشجو هم بدرد نمیخوره 

اگه به بقیه کامنتا نگاه کنی متوجه میشی که گفتم مسگن سال قبل تقلب خیلی شده امسال هم همونطوره و اینا ی ...

خانم شما داخل اون تاپیک که برای برج 3 امساله در جواب یه کاربر که گفته برو بشین درس بخون گفتی کی گفته من کنکوریم؟!!

الان هم که برگشتی گفتی گفتم کنکوری نیستم!!!!!

خودت جواباتو بخون ببین چقدر ضد و نقیضه

کسی که هم که باید دست از کاراش برداره شمایید ✋هرچند معلومه حرفاتون دروغه چون ضد و نقیضه همش اما امیدوارم یه روز به ارزتون که پزشکیه برسی✋ موفق باشی😊

ببین تو هنوز دهم ، هم نشدی پس اصلا به خودت فشار نیار یه برنامه خوب بریز هم به تفریح برسی هم درس بخون ...

باشه حتما.

برای همین من الانا دارم مفهومی میخونم میفهمم.

فصل یک زیست تموم کردم فیزیکم فردا فصل یک تموم میشه.

بعدش تست میزنم تا کامل تثبیت شه.

متاسفانه مشاور نمیتونم بگیرم. 

از مهر میخوام برم کانون

اللهم عجل لولیک الفرج...