2777
2789
عنوان

من گیر افتادم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این یارو یجوریه😅

چجوری ؟

الانم بهش گفتم نمیتونیم و خوشبخت باشی نوشته تو هم از دایره امنت سعی کن بیای بیرون و حداقل یه عکس بفرست ببینم چه شکلی یه زمینه ازت داشته باشم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
چجوری ؟الانم بهش گفتم نمیتونیم و خوشبخت باشی نوشته تو هم از دایره امنت سعی کن بیای بیرون و حداقل یه ...

و بعد اینکه گفت بیای بیرون و گفت اذیت میشی

چجوری ؟الانم بهش گفتم نمیتونیم و خوشبخت باشی نوشته تو هم از دایره امنت سعی کن بیای بیرون و حداقل یه ...

داره جلب اعتماد میکنه.به اون چه که شما داخل دایره امن هستی یا نیستی

کاربر آقا

بآش مرسییدور بخون پیام های آخرم را برای تنیجه نظر بده

اسی اشتباه نکن این آقا اگ آدم درستی بود تک واقعی یکی رو پیدا می‌کرد ن اینجا 

مردا برای خر کردنت هر مدلی میتونن ح ف بزنن اللن داره کم کن از منطقه امن خارجنت کنه چون میدونه آدمی هستی کدجار مشکلی یعد کم کم تا آخر میره حلو

داره جلب اعتماد میکنه.به اون چه که شما داخل دایره امن هستی یا نیستی

ممنونم

من با کسی در ارتباط نبودم برای همین با رفتار های پسرا آشنا نیستم و چه خوب که بهم کمک کردید و همیشه بهتر از به آقا درمورد رفتار همجنسشون استفاده کرد و من زیادی احساسیم

اسی اشتباه نکن این آقا اگ آدم درستی بود تک واقعی یکی رو پیدا می‌کرد ن اینجا مردا برای خر کردنت هر مد ...

مرسی عزیزم که کمک کردی من تجربه ای نداشتم و احساسی هستم چه خوب که شماها هستید و نمیزارید اشتباه کنیم

ممنونممن با کسی در ارتباط نبودم برای همین با رفتار های پسرا آشنا نیستم و چه خوب که بهم کمک کردید و ه ...

خواهش میکنم.تا الان احتیاط کردین بازم ادامه بدید .جامعه مر از گرگ و انسان های مریض هس متاسفانه

کاربر آقا

عزیز همینجور ک خودت همچین فیکه اونم همینطوره 

داره خودشو خوب جلوه میده و با تجربه ک مثلا میخام راهنماییت کنم 

اگر دنبال شناخت جامعه ای برو سر کار و با دیگران تعامل داشته باش ن با چت تلگرام 

اگرم راهنمایی میخای از خانواده و بزرگترا مشورت بگیر ن کسی ک نمیشناسی 

عزیز همینجور ک خودت همچین فیکه اونم همینطوره داره خودشو خوب جلوه میده و با تجربه ک مثلا میخام راهنما ...

سنم کمه متاسفانه ولی بهترین کارم این بود که اینجا کمک خواستم

فضای مجازی یعنی نابودی یک عمرررر.ندیده نشناخته دل نبند وابسته میشی بعد میبینی یا متاهله یا قاچاقچییه یا گدا هست یا قاتله ویا....های دیگه.اگه راست میگه فقط شماره پدرتو بده بهش بگو صحبت کنه و بیاد با خودت و بابات صحبت کنه و شما هم تحقیق کنی بعد ادامه های دیگه.خوتو تو چاه ننداز.فقط شماره پدر اگه راست بگه تماس میگیره باز ههم بعد از صحبت کردن اونم باید ادرس دقیق بده بعد از تحقیق پدرتون که چکاره هست و متهال نبودن ادامه ی روندشروع صحبتهای معمول.یعنی ب بسملا از اینجا به بعد شروع شود