2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 34691 بازدید | 150 پست
فیلم های الا عالین ولی نه همشون...زیست موقاریش معرکس مثلا من خودم نگاه میکردم

شما کنکور دادین؟

میگن زیست تغییر کرده!

دارم زیست ذبهی تفت نگاه میکنم 

بعد شیمی از کجا بخونم ؟ فیلم جدید نزاشته میگن تغییر کرده

اللهم عجل لولیک الفرج...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم کلی برات خوشحال شدم منم عشق فرهنگیانم دعا کنید امسال بهش برسم

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗
مطمعنی دانشجو میخوای بشی بچه دبستانی نیستی؟!!!! بعدشم نتایج هنوز نیومده که میگی قبول شدی

من فقط یکم استرس دارم همین بعد اینکه من پیش چند تا مشاور رفتم گفتن زیر هزار قبوله و دوست داشتم سریعتر وسایلم رو بگیرم که هل هلکی نشه این چه حرفیه ؟

به این زودیا قبول شدین؟ من میخوام پیشخوانی کنم نمیدونم چیا بخونم به نظرتون کدوما خوبه؟

اره

ببین اگه قراره بری دهم زیست و شیمی و پیشخوانی کن در حدی که متن کتاب و تسلط داشته باشی 

بعد که  تو طول سال درست به هر بخش رسید از کتاب های کمک درسی برای مطالب اضافه یا تست استفاده کن فعلا رو متن کتاب تمرکز کن

کتاب زیست من ، خیلی سبز پایه بود 

واسه شیمی هم گاج بود اونی که نقره ای رنگه ، درسنانه های خوبی هم داره 

اگه هم قراره مهر بری یازدهم پیشنهادم اینه به جای پیشخوانی یازدهم ، دهم رو تستی و کنکوری بخونی

من فقط یکم استرس دارم همین بعد اینکه من پیش چند تا مشاور رفتم گفتن زیر هزار قبوله و دوست داشتم سریعت ...

این چه حرفیه؟اگه گفتی بودی رفرنس چی بگیرم میگفتم میخواد اماده باشه

اما این که بپرسی لوازم تحریر چی بگیرم که اینو یه بچه کلاس اولی میدونه خودکارو دفتره پرسیدی عجیبه!!!

پسر من سال دیگه کنکور داره.

چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که درس میخونه، تستای کتابای تست رو هم عااالی میزنه ولی تراز قلمچیش خیلی بده😭😭😭 همش ۴۷۰۰/۸۰۰

نمیدونم چیکار کنم!

از تابستون براش مشاور گرفتم. نمیدونم اشکال کارش کجاست؟

شما کنکور دادین؟ میگن زیست تغییر کرده! دارم زیست ذبهی تفت نگاه میکنم  بعد شیمی از کجا بخونم ...

اره امسال دادم 

اره تغییر دازه یکم زیست ولی نه اونقد ک نشه گوش داد فیلماشو البته برا ما اینجوری بود.

شیمی من درسنامه خیلی سبز و تست فقط قسمت مساعلشو از الا میدیدم

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
پسر من سال دیگه کنکور داره. چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که درس میخونه، تستای کتابای تست رو هم عاا ...

عمقی نمیخونه

ممکنه اشکال در یادگیریش باشه

ممکنه هم اصلا نخونه و بهتون درواقع دروغ بگه میخونه

چون قلمچی زیر 5000 یعنی عملا هیچی نمیخونه

امسال ۶نفر تو کلاس خودمون بودن از همه تنبل تر نمره هاشون افتضااااح اصن نمیدونستن درس چی هست؟! تقلب کردن رتبه زیر۱۰۰۰شدن همه :) شهر کوچیکم نبودم ک بگم شهرا کوچیک کنترل نبس....

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه