2777
2789
عنوان

کیا کرونای گوارشی گرفتن یلحظه بیان تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 26 پست
اخه بعضیا میگن نخور بزار با بیرون روی ویروس از بدنت دفع بشه

ن بابا بدنت کم اب میشه بارداری خطرناکه 

اون روزی ک نظر بقیه رو تصمیمم اثر نددشته باشه اون روز عیده منه
من یک هفته گذشته باز دل پیچه شدیدم شروع شد😖😭

خوب باید دارو مصرف کنی کته ماست و موز بخور

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تستم مثبت شده😖

انشالله زودتر خوب شی عزیزم

میگن کرونایی که گوارش رو درگیر میکنه زودتر دفع مبشه و سبکتره 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اخه بعضیا میگن نخور بزار با بیرون روی ویروس از بدنت دفع بشه

نزدیک زایمانتم هست به سلامتی        یه چیزی بخور تا بهتر بشی کی این حرفو زده اونجوری بچه رو داغون میکنی سیب درختی رنده کن بزار قهوه آیی بشه بخور مایعات خیلی بخور آب بدنت کم نشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
انشالله زودتر خوب شی عزیزم میگن کرونایی که گوارش رو درگیر میکنه زودتر دفع مبشه و سبکتره 

ممنون اره حالم خوبه فقط این دل پیچه دیوونم کرده

یه صلوات برای شادی روح مامان جوانم بفرست ممنونم
ممنون اره حالم خوبه فقط این دل پیچه دیوونم کرده

خب خداروشکر که خوبی.دیگه اونم یه دوره ای داره باید بگذره چاره ای نیست.فک کنم باز یه هفته اذیتت کنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡