2777
2789
عنوان

لیزر موهای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 9501 بازدید | 32 پست
کاش مامان خودم بفکر این چیزا بود الان اسیر نبودم،،اه. موبر خوبه؟عوارض ندارن؟

نه عوارض نداره

اخه اپلاسیونو اینام درد دارن 

ژیلتو و موبر بهترین گزینه ان 

یا اپلیدی هم خیلی خوبههه الانم تازه بدون دردش اومده

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقد خوب

اره واقعا 

اولش خجالت میکشیدم نمیرفتم ولی مامانم میگف برو از الان راحت شی واقعنم راحت شدم

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
12 سالشه

الان زوده پوستش حساسه بنظرم نکنید اصلا

براش فعلا اپلیدی بخرید بدون دردشو بزنه اون بهتره 

چندساله ک لیزر کردی،؟؟الان چجوریه وضعیت موهم داری؟،سالی یبار میری برای شارژ؟؟

الان حدودا ۴ ساله رفتم

تکو توک در میاد خیلی کم 

اره میرم سالی یبار 

من ۷ جلسه واسه لیزر موهای زاید صورام رفتم ولی هیچ نتیجه نگرفتن ،اخه چرا،؟ازماطش هورمونی هم دادم دکتر ...

منم هفت جلسه رفته بودم ناامید شدم ولی ادامه دادم بهتر شد

2810