2777
2789
سلام . دو تا پسر دارم 1ساله و3ساله ... بچه های خوبین خدارو شکر ولی من جایی زندگی می کنم که هیچ کمکی ندارم ... خیلی دست تنهام ... همسرم برسه کمکم می کنه ولی خوب ... بیشتر کاراشون با خودمه ... خیلی خسته می شم ... وقت سر خواروندن پیدا نمی کنم ... می خوام ببینم آیا همه اونایی که بچه های پشت همی دارن مثل منن یا من بلد نیستم مدیریتشون کنم ... ؟ یه وقتایی بیخودی خیلی اعصابم خرد میشه ... بعضی وقتا فکر می کنم زیادی غر می زنم .... میخوام آرومتر از این باشم ... آرامش بیشتری داشته باشم ... لطفا اگر میدونید بگید چیکار کنم ! بیایید با هم تبادل نظر کنیم ... ممنون میشم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1392/9/20 3:20 ب.ظ

متن پیغام >>>>>>اون چیزی رو که بیشترازهمه میخوای٣بارتکرارکن،
>>>>>>>بعدآیه زیر روبخون:
>>>>>>>""بسم الله الرحمن الرحیم لاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم""
>>>>>>>این پیام رو برای ٩ نفر بفرست، آرزوت قبول میشه
>>>>>>>منم اول باورنمیکردم اما بعدش دیدم که واقعاً قبول میشه
>>>>>>>ولی اگرپاک کنی و نفرستی ، خدا آرزوت رو قبول نمیکنه!!
>>>>>>>ساعتت رو نگاه کن، ٩دقیقه بعد ، یه اتفاق میفته که خیلی خوشحال میشی
bebakhshid inja gozashtamesh goftam shayad be dardetoon bokhore

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟
الی گلی چقدر وقتی بچه بودیم ازینا برامون مینوشتن....بعدم که الان اس ام اس میدن..اما دیگه اینجوریشو ندیده بودم ....خاهر این چیزا همه اش خرافاتهههههههههههههه...چرا قبول نمیکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...
من پسرم یک سال و نیمشه.باردارم.دخملیم بهمن ماه دنیا میاد!فقط میدونم که خیلی سخته ولی به هر حال بساط بچه داریم یه باره بسته میشه و راحت میشم.دیگه لازم نیست چند سال دیگه باز بچه داری کنم.
کمک هم اینجا غریبم.مادرشوهرم اهل کمک کردن نیست.منم توقعی ندارم دیگه.خودم باید همت کنم.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
maryaam joon
bebakhshid
ye lahze halate erfani behem dast dada

روسَری اَذیَتِت می کنه...!!؟؟
دِلِت می خواد وَقتی قَدَم می زَنی باد توی موهات بِپیچه...!؟!

وَقتی کَـفـتَر رو کَله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حِجاب ,
مَصونیت است نه مَحدودیت..... :-)))
حــالا قانع شُدید یا نَع ؟!؟!؟!؟
عزیزم هر چی بگی حق داری من با یه بچه وقت نمیکنم سرمو شونه کنم تازه چند ماهه اومدم روبروی خونه مامانم نشستم خیالم راحت شده ....ماها سخت میگیریم حتما بچه غذاشو به موقع بخوره سروقت پوشکش عوض بشه حموم به موقع ببریمش ............ مامان نمونه ایم دیگه ................ قدیما واسه چی تند تند بچه میاوردن بس که راحت میگرفتن ...... مامانم میگه یه دمی پلو درست میکردم میخوردین همتونم تپل مپل بودین حالا من صبح شیر خرما بادوم عسل موز ظهر برنج و ماهیچه ..... عصاره بزار ... چربش کن گرمش کن آخرم مثل مارمولک
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
ممنون دوستان ... میدونید بچه خیلی خوبه ... خیلییییی ... ولی فقط حوصله میخواد ... خیلی وقتا اینقد دلم میخواد فقط بشینم یه دل سیر نگاهشون کنم ولی دلم می گیره وقتی می بینم حتی وقت اینم ندارم ... همش کار دارم همش تو بدو بدوئم ... باورتون میشه ... شبها از خستگی بیهوش میشم ...
0سلام من یه دوقلوی 19 ماهه دارم .اما وقتی دیدم توی خانوادم کسی رو برای کمک ندارم کمی برنامه ریزی هامو تغییر دادم .یه خانومی رو پیدا کردم که اوایل یه روز در میون میامد اما بعد از یه مدت بهش گفتم هر روز ،روزی 4 ساعت میاد .خییییییییییلی به حالم فرق کرده.تمام کارهای 6ونه و آشپزیمو برام میکنه و اینطوری من به کارای بچهها به خودسونو کارای شخصی خودم راحت میرسم .از خرج و برج های دیگه کم کردم تا حقوقشو بدم وخیلی ازین کارم راضی هستم .تا قبلش دیگه کم مونده بود بعضی روزا دیوونه شم...ماها که بچه کوچیک داریم واقعا باید از این کمکها برای خودمون استفاده کنیم تا اینکه بچه ها کمی بزرگتر بشن.
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
فرزانه جون میدونم چی میگی واقعا" درکت می کنم خیلی سختت میشه باید قوی باشی ... منم مثل خودت فکر کردمو باردار شدم و الان با وجود همه این سختیا اصلا" پشیمون نیستم ... خدا فقط یکم قوت و آرامش بهمون بده ...
2810