2777
2789
عنوان

بچه های پشت همی ؛ اونایی که تجربشو دارن لطفا" بیان تو !

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 54 پست
اخ اخ یکی مثل منم پیدا شد منم یک دختر 2 سال و6 ماهه دارم با یک پسر 1 ساله باور کن دارم میترکم از همه جا وهمه چیز افتادم تنها هم هستم کسی کمکم نیست شوهرم از صبح تا شب بیرونه فقط خودمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته ولیباید به چند نفر سپرد که امکانش براشون هست .این خانوم مربی مهد یکی از اقواممونه که بعد از تعطیلیش میاد خونه ما .دستپختشم حرف نداره واقعا راصضیم ازش .بچه ها هم خیییلی بهش علاقمند شدن . خدا رو همیشه ازین بابت شکر میکنم
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
ارزو من تا پسرم نبود داشتم درس میخوندم پسرم دنیا امد مجبور شدم درس را ول کردم بخدا تا یک ارایشگاه نمیتونم برم مجبورم صبر کنم هر وقت رفتم شهر مامانم انجا برم ارایشگاه.از صبح که بیدار میشم در گیرم تا شب حتی تو خواب هم بازم باید بلند بشم چون پسرم شیر خشکیه.الانم امدم نت دو تاشون دارن غر میزنن بخدا بعضی روزا دلم میخواد ول کنم برم راحت بشم اخهذ به کی بگم دارم منفجر میشم نه تفریحی نه استراحتی !!
عیزن خیلی سختهههههههههههههههه من کاملن درکتون میکنم.خواهر خودم هم دقیقا حال و روز شما رو داره اما مامانم همیشه کمکش میکنه.اگه مامانم نباشه فلجهههه.من خودم یه دختر 3ساله دارم و دوم رو 6ماهه باردارم.گفتم فاصلشون زیاد نباشه بهتر همدیگرو درک میکنن.
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
آره آی گفتی بچه های منم تا وقتی دعوا نمی کنن من می تونم یه جورایی خودمو کنترل کنم ولی وقتی دعواشون میشه شروع به سرو صدا می کنن دیگه از کوره در میرم اعصاب برام نمیمونه
2810