2777
2789
عنوان

بچه های پشت همی ؛ اونایی که تجربشو دارن لطفا" بیان تو !

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست که میشه حتما" درست میشه ولی من نگران بچه هامم که با هاشون یه وقتی بیخودی بداخلاقی نکنم ... دلم براشون میسوزه ... نمی خوام دعواشون کنم ولی یه وقتایی دیگه از سر خستگی زیاد ... نمی تونم خودمو کنترل کنم ...
سلام منم دوتا دختر دارم با اختلاف سنی دو سال و نیم. سال اول بهم خیلی سخت گذشت منم تنها بودم با اینکه به خانوادم نزدیکم اما حتی یک شب هم کسی بهم کمک نکرد. الان هم همونطور که میگی زیاد با هم دعوا میکنن. اونم بیشتر سر اسباب بازی. اما واقعا همیشه میگم لطف خدا بوده که من دو تا دختر ناز دارم. که تمام اذیت هاشون رو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم اما منم بعضی وقت ها از کوره در میرم و جیغ و داد میکنم ببین ما هم آدمیم بااخره وقتی یکی همیشه تحت فشار باشه وقتی برای خودش زیادنداشته باشه خسته میشه کلافه میشه. وقتی نق نق بچه ها همیشگی باشه مادر هم از پا در میاد
آرزو جان کار من رو بکن. من روزی یک وعده غذا میپزم زیاد. دیگه نمیرسم روزی دو وعده درست کنم. نهار رو زیاد درست میکنم. بعد از یکسالگی دختر کوچولوم براش غذا جدا درست نکردم به جز روزهایی که غذاهایی داریم که فعلا براش مناسب نیست. خیلی بهتراز اولی که مدام براش غذاهای جورواجور درست میکردم غذا میخوره
صبح ساعت 7 بلند میشم پوشک بچه ها را عوض میکنم بعد صبحانه میدم به بچه ها اتاق را مرتب میکنم جارو میزنم ظرف میشورم دوباره یک میان وعده میدم بهشون نهار اماده میکنم اگه لباسی باشه میشورم البته من با دست تکه تکه میشورک که زیاد نشه شوهرم بیاد نهار را میخوریم بچه ها را میخوابونم ظرف های ظهر را میشورم یک فکری برای شام شب میکنم بچه ها بیدار بشن دوباره یک چیزی مپل حریره یا میوه بهشون میدم شام را اماده میکنم این وسط دو باری پوشک عوض میکنم شام را که بخوریم باید برای بچه ها شیر را بجوشانم که شب بخورن اخر شب هم دوباره تعویض پوشک و خواب قبلا ماشین داشتیم تا توی خیابون میرفتیم ولی به خاطر قزض فروختیم دیگه بیرونم نمیشه رفت زمستون با 2 تا بچه و موتور!
منم الان همین کارو می کنم یه وعده زیاد درست می کنم مهتاب جون ... یعنی نمیشه کار دیگری کرد ولی بعضی وقتا برای بچه ها غذای جدا هم درست می کنم چون همه چیزم نمی خورن
2810