2777
2789
توروخدا بگو چجور ادمش کردی ۵ساله پدرمو دراورده

والا مال من ک بعد ۱۵ سال ادم نشد 

خیلی ناراحتم زندگیمو دارم هدر میدم کاش قبل بچه دار شدن جدا شده بودم 

خب مگه چقدر زنده ایم ک خوش نباشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مال من ک بعد ۱۵ سال ادم نشد  خیلی ناراحتم زندگیمو دارم هدر میدم کاش قبل بچه دار شدن جدا ش ...

کاش میشد جدا شد کاش فرهنگ این مملکت تغیر میکرد و طلاق رو بد نمیدونست تت بشه خودمو ازاد کنم

ن این روی شوهر من اصلا جواب نمیده قهر یعنی خانواده خودم با قهر مشکل دارن

باید خونه وادت پشتت باشند البته من مریضی اعصابم داشتم دیگه جنازم ازخونم اوندبیرون

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
واس شکم البته خسیس نبود ولی  ۴ماه رفتم قهر خونه بابام همه چیزارم گذاشتم احرا مخصوصا مهریه و نف ...

من مطمئنم اگه برم طلاقم میده امکان نداره بیاد دنبالم 

طلاهامو فروختم گذاشتم بانک ماهی ۲ و خوردهای پول میشد گفتم برای خرج لباس و خوشگذرونی خودمو بچم 

اول گذاشت ب حساب خودش بعدم فقط پول ی ماهو بهم داد 

بعد دعوامون شد گفت تو دیگه پولی پیش من نداری صلاح نمیبیمم بهت پول بدم خلاصه پولامو گذاشت رو پولا خودش 

بهم گفته حقم نداری جلو من اسم پول بیاری 

من و تو نداریم خجالت بکش اینقدر پول پول میکتی 

کارمنده حقوقش ۸ تومنه  سه تا خونه داریم ی مقدار سکه و حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون پول پس انداز البت ...

من حرفمو پس میگیرم شوهرمن کلا ۳ تومن حقوقشه درمقابل همسرشما کلا خسیس نیست😕

برو مهرت بزلر اجرا نفقتو دادخواست بزن لازم نیست که حتما بری قهر خونه بابات توخونتم بمون یبار محکم وایسا تاخودشو جمع کنه چه وضعشه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
من حرفمو پس میگیرم شوهرمن کلا ۳ تومن حقوقشه درمقابل همسرشما کلا خسیس نیست😕 برو مهرت بزلر اجرا نفقت ...

بخدا خسته شدم دلم برا دخترم میسوزه 

هر وقت لباس میخاد یا زیور الات یواشکی ب خودم میگه تا ی جوری براش جور کنم 

قهرنرو بمون خونت دادخواست نفقه بده😑

ای بابا خونمو تو شیشه میکنه 

خیلی ازش میترسم 

از اوناس ک وقتی عصبانی میشه میگه خفه شو دیگه جرات ندارم بش بگم براچی ؟ میگه مگه بت نگفتم خفه شو یعتی ی کلمه ازت نشنوم 

در شرایط عادی خیلی محبت بهم میکنه تو خونه کار میکنه غذا درست میکنه برای خرید مواد غذایی و نیوه هیچ دریغی نداره .اما تنقلات هم زورش میاد پول بده با اکراه میخره 

ای بابا حسرت ب دلم موند ی بار ببرم رستوران بخدا  فقط تو این ۱۵ سال زندگی دو بار رفتیم اونم بزو ...

الهی ناراحت نباش عزیزم بالاخره هر مردی بدایی داره خوبیایی داره ظاهر زندگیارو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

اشتباهه نباید بتو بگه بندازش بجون باباش براش بخره  دخترا بابایی اند باباها باید براشون جون بدن

ن متاسفانه جرات نمیکنم دخترمو باش تنها بزارم میترسم دعواش کنه .البته دخترمم مقصره تنبلی میکنه کار نمیکنه اما خب بد باش برخورد میکنه باباش

ب خاطر اخلاق شوهرم خطاهای دخترمو بش نمیگم و اونم بد تر میشه