2777
2789

مادرمو سرطان رحم بدخیم منتشر شونده تشخیص دادن یه تومور تو رحمه و سه تا به دیواره های واژن خورده هنوز به اطراف اصابت نکرده 

مامانم بدجور روحیه شو باخته همش وصیت و گریه میکنه  دکتر گفته باید رحم و بردارن و شیمی درمانی کنن

خوب میشه تورو خدا اگه کسی تو اطرافیانش بوده جواب منو بده

خداروشکررر متاستاز نگرده به اندامای خارجی دیگ تو‌همون بافت واژن و رحمه اره بابااااااا روحیه وهمهههه چیزه نزارید روحیشو از دست بده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا اعصابم خورد شد. به حق این شبای عزیز خدا شفاش بده. فقط توروخدا کمکش کن روحیه ش نبازه که بدتر ازهمه چیزه. 

بعدم بگو عمر دست خدا این حرفا چیه. رحم رو درمیارن بعد شیمی درمانی بعدم ان شالله خوب میشه.

کاش من به جای مادرت سرطان داشتم ولی زندگیم اینجوری نمیشد ....

نگو انننقد سخته که البته زندگی کلا سخته مامانم تو زندگیش کلا خیلی زجر کشیده الان که یکم اوضاع مساعد شده اژن بلا سرش اومده

نگو انننقد سخته که البته زندگی کلا سخته مامانم تو زندگیش کلا خیلی زجر کشیده الان که یکم اوضاع مساعد ...

به حق امام حسین شفا پیدا کنه 

ولی کاش من می‌گرفتم ولی زندگیم خراب نمیشد