2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه راهنمایی میکنین من بیوگرافی میزارم بعد پایین اوکیم میزنم نمیشه چرا؟میام بیرون میبینم نیس

اگه کسی از ظاهرت تعریف کنه خیلی خوبه ولی اگه کسی از خنده هات از شخصیتت از خوش قلبیت تعریف کنه تازه میفهمی تعریف کردن چه کیفی داره💎😇
ولش کن بخدا دنیا و روزه 

میدونم .

ولی خونه نداریم .‌باید جمع کنه بخره خب .

واینکه مثلا میره خونه مادرش.یه وسایلایی میخره و کلی پول میده که اونا میگن به در ما نمیخوره نزار بخره  :( نشونم‌میدن میگن بیا بببین اینا به درد ماها میخوره آخه ؟ :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ای ام ی زن بدبحت ک شوهر خسیس داره فقط میخادپول جمع کنه برا سر قبرش بده خونه و سهام و ماشین

بگو بیجاره ملت مثل برگ پاییز دارن از کرونا میریزن و میمیرن فکر اخرتت باش دنیا دوروزه😑

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

حالا شوهر من از ولخرجی و بدخرجی ازونور بوم افتاده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بگو بیجاره ملت مثل برگ پاییز دارن از کرونا میریزن و میمیرن فکر اخرتت باش دنیا دوروزه😑

اصلا ب هیچی کار نداره فقط میگه نخوریم نپوشیم هیچ کاری نکنیم وام بگیریم قسط بدیم خونه بزگتر هی بخریم سهام فلان بخریم ال کنیم بل کنیم جالبیش اینه ک اجاره نشینم هستیم

همسر من اگه داشته باشه خرج میکنه هر چی بخوام تهیه می کنه.... البته ی سری ایرادهایی داره منتهی در این مورد کوتاهی نمیکنه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

همین دو روز پیش رفتیم غذا خوردیم قرار بود ی پرس چلو گوشت بگیره باهم بخوریم  اخه گوشتاش زیادن پرسی 180 بعد دیدم دوتا گرفته خیلیم زیاد اومد منم خیلی حیفم اومد از اون روز ناراحتم اصلا از گیلیوم نمیرفت پایین هی یادم میومد که 360 پولشو داده با اینکه ته کارتشم پول زیادی نداشت 😞😞😞گنا داشت خیلی 

اصلا ب هیچی کار نداره فقط میگه نخوریم نپوشیم هیچ کاری نکنیم وام بگیریم قسط بدیم خونه بزگتر هی بخریم ...

فقط خسیسا رو با چوب زد صدا سگ بدن😕 

شوهرمنم اینجوری بود آدمش کردم😐

کارمنده حقوقش ۸ تومنه 

سه تا خونه داریم ی مقدار سکه و حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون پول پس انداز البته خونه ک میگم‌ تو شهرستان دو تاش ۲ تومنیه یکیش یک ونیمی 

خونه و زندگیم بد نیست 

اما برای لباس خریدن و این چیزا خیلی زورش میاد 

سعی میکنه از ما مخفی کنه چقدر پول داریم 

انتظار داره با ۸ تومن زندگی کنیم ماشینشم تیبا 

بخدا گاهی رستوران یا لباس ک برا بچه ها میخرم بش نمیگم از پولایی ک بابام میده میخرم 

دوتا لباس بخرم میگه چ خبره با این حقوق از پس این زندگی بر نمیایم 

نولد ک میخایم بریم اینقدر بداخلاق میشه دوست نداره کادو تولد بده 

هیچ وقت ی مسافرت و تفریح درست و حسابی نداشتیم 

خلاصه دوست داره مثل گداها زندگی کنیم 

برا خودش اصلا لباس نمیخره صدبار میریم براش لباس بخریم میگه نمیخام یا گرونه 

همین دو روز پیش رفتیم غذا خوردیم قرار بود ی پرس چلو گوشت بگیره باهم بخوریم  اخه گوشتاش زیادن پر ...

ای بابا حسرت ب دلم موند ی بار ببرم رستوران بخدا 

فقط تو این ۱۵ سال زندگی دو بار رفتیم اونم بزور لدای خودشم غذا نگرفت میگفت غذای بیرونو دوست ندارم 

توروخدا بگو چجور ادمش کردی ۵ساله پدرمو دراورده

واس شکم البته خسیس نبود ولی 

۴ماه رفتم قهر خونه بابام همه چیزارم گذاشتم احرا مخصوصا مهریه و نفقه ازته سوزوندمش بپام افتاد ها باواسطه برگشتم ماهی ۵۰۰ تومن دارم هرماه ازش میگیرم بغیراز خرجای دیگم البته بگم حقوقشم کمه فیشش رو دیدم 

اخلاقشم تغییر کرده مشاورم رفتیم میشه گفت ۵۰ درصد تحول داشته