2777
2789
عنوان

سفر خارج از کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 29 پست

دبی و ترکیه رفتم

ترکیه که نصفشون دیگه ایرانی شدن😂

دبی هم نپرسیدم درمورد ایرانی ها اما میشناختن

جای خیلییییییییی قشنگی بود

با مردمش هم خیلی سرکار نداشتم

کسی کاری به بقیه نداشت

هر کسی دور خودش بود

آره دیگه از بس رفت و آمد داشتیم دیگه خارجی محسوب نمیشیم اونجا😂😂

اهوووم  چقدارزون بود اونجایادش بخیر  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دبی و ترکیه رفتم ترکیه که نصفشون دیگه ایرانی شدن😂 دبی هم نپرسیدم درمورد ایرانی ها اما میشناختن ج ...

شما که اون کشور ها رفته بودید به نظرتون ایران خیلی ازشون عقبه؟یا نه زیادم عقب نیستیم نیست از نظر امکانات و تکنولوژی و اینا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

عزیزم برای مکالمه انگلیسی کلاس رفتین؟؟تو خونه میشه یاد گرفت

بله كلاس رفتم مكالمه تو خونه اصلا شدني نيست مگه كلاس انلاين داشته باشي بالاخره بايد با يكي صحبت كني و اينكه ايراداتت رو بگيره من چند سال پيش ديپلم زبانم رو گرفتم دوتا هم مدرك زبان بي المللي دارم زبانم خوبه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
قبل از كرونا زياد رفتم سيزده چهارده تا شهر اروپا رو رفتم مثل ژنو وزوريخ و پاريس و وين و بارسلونا&nbs ...

عزیزم شما مکالمه انگلیسی داشتین؟؟کلاس رفتین؟؟میشه تو خونه هم یاد گرفت بنظرتون

دبی و ترکیه رفتم ترکیه که نصفشون دیگه ایرانی شدن😂 دبی هم نپرسیدم درمورد ایرانی ها اما میشناختن ج ...

اره تو تركيه كه همينجوري راه ميري فارسي دارن حرف ميزنند انقدر عاديه فارسي صحبت كردن

اما جالبه دومين جايي كه من خيلي فارسي شنيدم تو پاريس بود پاي برج ايفل كلي ايراني هست هميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اره تو تركيه كه همينجوري راه ميري فارسي دارن حرف ميزنند انقدر عاديه فارسي صحبت كردن اما جالبه دومين ...

😂😂😂😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اره تو تركيه كه همينجوري راه ميري فارسي دارن حرف ميزنند انقدر عاديه فارسي صحبت كردن اما جالبه دومين ...

دقیقا

چه قدر جالب

رفتن به پاریس تو برنامه هام هست از بس که عاشقشم 

کدوم کشور رفته بودی عزیزم؟

چین روسیه امارات فرانسه  ایتالیا   برای سفر رفتم 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
عزیزم برای مکالمه انگلیسی کلاس رفتین؟؟تو خونه میشه یاد گرفت

والا من اغلب زبان خوندنم سلف استادی بوده ولی پارتنر داشتم برای مکالمه ولی برای آیلتس ک میخواستم آزمون بدم ی چند جلسه ای برای رفع اشکال و ارزیابی با یه استاد کلاس خصوصی گرفتم

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .