2777
2789
عنوان

پوشک شب بچه ها.یه لحظه میاید.

597 بازدید | 5 پست
سلام.دختر من اسفند سه سالش میشه.شبا پوشکش می کنم.بعضی شبا نمی کنه بعضی شبا هم صدام می کنه و بعضی شبا هم کارشو می کنه‌نصفه شب هم صداش می کنم پا نمیشه یا میگه ندارم.یه ماه پشت هم جیش نکرد منم گفتم دیگه نمی کنه پوشکش نکردم دقیقا همون شب کرد.خلاصه موندم چیکار کنم.شما تا کی بچه هاتونو شبا پوشک می کردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سال و یکماه از پوشک گرفتم گذاشتم دومی دنیا اومد تو نقاهت سزارین از پوشک گرفتمش اول از پوشکای شورتی استفاده کردم فکر میکرد شورته و نباید جیش بکنه توش شکلای خوشگل داشت بعد شورتای اموزشی پوشید برا اطمینان هم شبا پوشک شورتی تنش میکردم اصلا نمیگفتم پوشکه اگهخیس میکرد خودش گریه میکرد که وای شورتم خیس شد بعد دو سه ماه دیگه تموم شد البته یه تشکچه که توش پلاستیکه رو تختش گذاشتم اگه احیانا خبری شد مجبور نشم همه چیزو زیر و رو کنم همه همه ٤-٥ مرتبه اون تشکچه رو شستم الانم سه سال و سه ماهشه
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟