2777
2789
عنوان

دبیران محترم ریاضی یه لحظه لطفا...

425 بازدید | 10 پست
همکاران عزیز شما برای تدریس ریاضی در مقاطع مختلف از چه کتاب کمک اموزشی استفاده می کنید؟ وچه کتابی غیر از کتاب درسی به شما در نحوه تدریس ویادگیری دانش اموز بیشتر کمک میکند؟ در واقع به دنبال نحوه تدریس بهتر وکسب رضایت ونتیجه مثبت از طرف دانش اموز می باشم ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام نمیدونم شما چقدر سابقه تدریس دارید اما بنظرم تدریس ریاضی احتیاج به خلاقیت درونی داره من خودم هیچ وقت دنبال تدریس ازروی کتاب خاص نبودم و سعی کردم مطالب رو به ساده ترین روش به دانش اموز یاد بدم توی نت هم الان پاور پوینت و برنامه های جدیدی اموزشی اومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم کتاب قدیم رو تدریس کردم و هم کتاب جدید ،دانش اموزها خیلی با کتاب جدید دچار مشکل شدن و واقعا متاسفم برای کسانی که با چاپ این کتابها سطح علمی کشور رو پایین اوردن
سلام چیستا جان... مرسی از راهنماییت... سابقه تدریس به طور جدی نداشتم مدام با بچه های فامیل کار کردم و میدونم که میتونم... خیلی علاقه مند هستم وخلاق شما چه مقطعی تدریس میکنی؟ برای تدریس بهتر میخاستم از کتابهای روش تدریس استفاده کنم؟کیتونید کمکم کنید؟
دوست عزیز واقعیتش چندسال پیش تدریس خصوصی انجام میدادم مجدد میخام شروع کنم میخاستم برم کتاب درسی هر پایه را بخرم و داشته باشم ولی حس میکنم به جاش کتاب کمک اموزشی بخرم بهتره چون هم مطالب خود کتاب را داره و هم مطالب بیشتر برای اموزش... نظر شما چیه؟ اگه موافقید کدوم یک از کتابهای کمک اموزشی بیشتر کمکم میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام ببخشید دیر پاسخ دادم من ریاضیات رو تدریس میکنم از مقطع ابتدایی تا دانشگاه حدود 13 سال سابقه تدریس دارم بنظرم سعی کن از مقطع ابتدایی شاگرد جذب کنی و تا دانشگاه باهاشون باشی هرمعلمی با یه کتاب خاص تدریس میکنه اول از شاگردت بخواه که از معلمش بپرسه با چه کتابی تمرین داشته باشه که دستت بیاد نمونه سوالاتش چجوری و در چه سطحی هستش مدارس مختلف سطحشون فرق میکنه کتابهای معلم را به خانه ببرید منتشران هم خوب هستند .الان تنوع در کتاب ها زیاده . به نت دسترسی داری همینجا میتونه خیلی کمک کنه چون خیلی به روزه مطالبش من خودم از راهنمای معلم تاحالا استفاده نکردم و دسترسی نداشتم بهش نمیدونم چطوره .اگه سوالی داشتی در خدمتم
عزیزم من دنبال کتابهایی هستم که مطالب خودکتاب را داشته باشه علاوه بر اون توضیحات و تمرینهای بیشتری را در اختیارم بذاره تا بتونم با دانش اموز راحتر کار کنم؟ راستی نمونه سوال امتحانی را چطور میتونم پیدا کنم؟
عزیزم مثلا مبحث انتگرال تو نت تو سایت های مختلف به صورت پی دی اف یا متن نمونه سوال با پاسخ درمورد انتگرال مطلب هست تو گوگل سرچ کن نمونه سوال امتحانی فلان مبحث سوالات مدارس مختلف میاد .درمورد کتاب هم این کتابی که معرفی کردم اول درس رو داده بعدش تمرین حل کرده بعدش تمرینات کتاب و نمونه سوال امتحانی البته این کتاب رو در مقطع دبیرستان معرفی کردم.من تهران نیستم و در اولین قدم دنبال شاگرد باید باشی بعدش باتوجه به پایه تحصیلی شاگرد کتاب بگیر و تو نت نمونه سوال دانلود کن پرینت بگیر.شما خانم هستی یا اقا !؟ اسمت چرا انالیزه !!!؟ رشته دانشگاهیت ریاضی بوده ؟ من انالیز عددی رو خیلی دوست دارم
چیستا جان خانم هستم... کلا انالیز را دوست دارم در همه زمینه ها... رشته تحصیلیم مهندسی کامپیوتره.... عزیزم منظورت از کتابی که گفتی کدومه؟ این کتاب برای مقطع راهنمایی هم خوبه؟