2777
2789
عنوان

زندگی می کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
چرا الکی کرونا کرونا میکنید؟ سردرگمی و افسردگی شاخصه قرن 21 هست. از شرق دنیا تا غرب دنیا.

هست‌ قبول.

ولی چند درصدمون این مدت حالمون بد شده؟ یا بدتر شده؟

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرونا دردیه مزید بر علت. نمیشه انکارش کرد. 

خود بیماری هم نه بلکه شرایطی ک بوجود اورده.

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻
میخوام ک شاد باشم میخوام ک از ته دل بخندم میخوام برم بیرون و اسمونو مستقیم نگاه کنم ن پشت پنجره ا ...

چرا اینطورفکر میکنی؟ که همه شاد نیستن؟ 

انقد رو ناراحتیا زوم کردی فقط غصه هارو میبینی

میدونم که مثل قبل نیست و خیلیا ناشادن ولی هنوزم هستن آدمایی ک از ته دلشون شاد باشن و عشق بورزن. چرا ما جزو همونا نباشیم؟

ببین یه واقعیتو بهت بگم. ناراحت بودن خیییلی راحت تر از شاد بودنه. چون وقتی ناراحتی واسه همه چی برا خودت بهونه میاری و گریه میکنی و غصه میخوری و خودتو میکشی کنار و تمام. ولی وقتی شاد باشی انرژی بیشتری میخای و قطعا عمل بیشتری باید انجام بدی

پس نخواه که منفعل باشی. 

چرا اینطورفکر میکنی؟ که همه شاد نیستن؟  انقد رو ناراحتیا زوم کردی فقط غصه هارو میبینی میدونم ...

راست میگی شاید حالشون خوبه.

شاید زاویه دید من بده

برای شاد بودن جیکار میکنید؟

اره دقیقا همینه  یخورده از اونور قضیه هم نگاه کن فقط باید یه چیزایی رو تغییر بدی که تو زندگیت ...

میخوام باهات در ارتباط باشم

اگر مشکلی نداره.

ایدی یا شماره تماسی از خودت بهم‌میدی؟

خوبه ک یادم میندازی بازم بگو

خوشحال میشم بتونم به ی نفر ک حالش شبیه گذشتمه کمک کنم♥️

به خودت یاد اوری کن هر ادمی تو ی برهه از زندگیش بی حوصله میشه ناراحت و دلگیر از همه چی که خب طبیعیه ادمیم ربات نیستیم

ولی مهم اینه توش گیر نیفتی و دائمی نشه این حست

تو یه فرصت داری فرصت زندگی کردن چیزی که خیلیا از دستش دادن یا قدرشو نمیدونن

نمیخوای تجربه های جدید داشته باشی؟چیزای جدیدو حس کنی؟

تنوع واسه هممون لذت اوره

میتونی ورزشای جدیدو امتحان کنی یا یه هنر 

موسیقی طراحی یا هرچیزی که فکرشو بکنی 

گفته بودی لذتای کوچیکو گم کردی بذار یادت بیارم

وقتی بعد از یه مدت سختی وقت استراحت میرسه و خودتو پرت میکنی یه گوشه و یه نفس راحت میکشی

وقتی نصف شبی یه کلیپ خنده دار میبینی و نمیتونی بلند نخندی ولی باید کنترلش کنی که بقیه بیدار نشن

خوردن غذای مورد علاقت

حس لحظه ای که یه نفر ازت تعریف میکنه و تو تا چند روز هی یادش میفتی و میری رو ابرا

دیدن اسمون شب

وقتی از فضای بسته میری تو هوای ازاد و یه نفس عمیق میکشی باد سرد میخوره به صورتت

و خیلییی چیزا که تجربش کردی ولی الان یادت نیست 

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
خوشحال میشم بتونم به ی نفر ک حالش شبیه گذشتمه کمک کنم♥️ به خودت یاد اوری کن هر ادمی تو ی برهه از زن ...

چقدر قشنگ‌بود

حقیقتا خیلیاشو یادم‌رفته بود

میخوام باهات در ارتباط باشم اگر مشکلی نداره. ایدی یا شماره تماسی از خودت بهم‌میدی؟

نه مشکلی نداره.

فقط من همینجا میتونم. اکثرا هم سر میزنم هروقت خواستی یه پیام بده. هرچند من خودمم راه ها دارم...ولی دلم نمیخاد کسی مثل شما ک دوست نداره وضعیتشو تو همون وضع بمونه

نه مشکلی نداره. فقط من همینجا میتونم. اکثرا هم سر میزنم هروقت خواستی یه پیام بده. هرچند من خودمم را ...

ممنون❤💜

چقدر قشنگ‌بود حقیقتا خیلیاشو یادم‌رفته بود

اهوم میدونم الان یه دیوار بزرگ از تاریکی و غصه دور خودت میبینی ولی باور کن اینجوری نمیمونه خودت سعی کن هول اولو بده بعد یجوری میفتی رو غلتک خوشحالی و رضایت که نمیفهمی چطوری شد اصن

واسه قضیه دور و وریاتم که میبینی ناراحتن راهش این نیست همتون باهم بشینین به بدبختیا فک کنین و عذاب بکشین

تو شروع کننده باش وقتی خوشحال باشی و انرژی خوب داشته باشی به اطرافیانتم میدی این انرژیو اوناهم حالشون بهتر میشه

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
اهوم میدونم الان یه دیوار بزرگ از تاریکی و غصه دور خودت میبینی ولی باور کن اینجوری نمیمونه خودت سعی ...

درسته.

چند سالته؟

همسنمی یا بزرگتری؟