2777
2789

ازمون هایی که هر دو هفته سه هفته امتحان برگزار میکنن شرکت کن و مشاور بگیر یا برنامه ریزی داشته باش و طبق برنامه ریزی بخون.الان بخاطر کرونا نمیشه کتاب خونه رفت ولی کتابخونه هم خیلی خوب بود.سی دی و ....بخر.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروع ‌ کن خواهش میکنم از ممی ک امسال  کنکور دادم بشنو کاری نکنی سال دیگه این موقع پشیمون  بشی 

ی شب  میخابی پامیشی میبینی صبح کنکور داری ولی هیچی نخوندی و کل فامیل منتظر جواب های توان:)

فقط فقط ب هدفت فکرکن  

دوستات بزار کنار گوشی پر فقط درس درس درس ب خودت اعتماد داشته باش 

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
شروع ‌ کن خواهش میکنم از ممی ک امسال  کنکور دادم بشنو کاری نکنی سال دیگه این موقع پشیمون   ...

آخه میدونین چیه من رشتم انسانی بود 

اصلا به انسانی علاقه ندارم

میخام کنکور تجربی بدم بی نهایت از درسای تجربی خوشم میاد

ولی الان خانوادم توی دلم رو خالی کردن که نمیتونی 

با اینکه من کل دهم رو از اول تابستون تا الان خوندم ولی دیگه انگیزه ندارم و ول کردم

باید همیشه هدف داشته باشی و از ته دلت براش تلاش کنی و اصلا به اینکه خدایی نکرده نرسی فکر نکنی ‌‌‌‌... خودتو هیچوقت دست کم نگیر یکی از ویژگی های مشترک رتبه های برتر این بوده که باور داشتن که حتما به اون چیزی که نیخوان میرسن

باور داشته باشو به خدا توکل کن ..

همیشه خودتو موقعی تصور کن که نتایج اومده و به اون چیزی که میخواستی رسیدی باور کن لذتشو با هیچی عوض نمی‌کنی...به اینکه سال دیگه مثل الانا تونستی بهش برسی 💟

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 
وقتی حس تنبلی میکنم ب خودم میگم خفه شو پاشو این همه نخوندی همین ی سال بخون بعد بتمرگ بخواب!

من حس میکنم نمیتونم برسم چون انسانی بودم و میخام کنکور تجربی بدم ولی الان فقط دهم تجربی رو خوندم و یازدهم و دوازدهم مونده در واقع صفرم😑

باید همیشه هدف داشته باشی و از ته دلت براش تلاش کنی و اصلا به اینکه خدایی نکرده نرسی فکر نکنی ‌‌‌‌.. ...

من ار اول تابستون به شدت پر انگیزه درس خوندم و دهم رو تموم کردم ولی رفتم پیش مشاور

مشاور به شدت دلسردم کرد به طوری که دیگه اصلا نمیتونم بخونم