2777
2789

هیچی مسکن میخورم میرم یه جای تاریک چشامو می‌بندم

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی که درد دارم کلا انقدر آرامبخش میخورم کل روز نمیدونم چی به چیه شیاف بعد تا چند روز فراموشی دارم. اون روزم یادم نمیاد. لعنت به میگرن

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
روزی که درد دارم کلا انقدر آرامبخش میخورم کل روز نمیدونم چی به چیه شیاف بعد تا چند روز فراموشی دارم. ...

دردش که زیاد میشه دوست داری سرتو بزنی به دیوار

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
من شیاف دیکلوفناک فقط خوبم میکنه شما با ام ار ای تشخیص میگرن دادن براتون؟

ام ار دادم چیزی نبود فقط دکتر گفت میگرنه,مامانم داشت ارثیه ,خواهر من داره ,تازه بیچاره باردار هم است ولی سردرد میگیره 

helooo  
کدو قسمت سرت درد میگیره ؟ نبض میزنه یا ن درد دائمیه؟

یک موقع سمت راستم یه موقع چپ سرم ,دیشب کلا یه چیزای جرقه مانند از جلو چشمم رد میشد ,داشتم با دخترم اسم فامیل بازی میکردم دیگه نتونستم بنویسم بعدش به صدا نور واکنش نشون دادم رفتم کدین خوردم همش میخواستم گریه کنم

helooo