دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی
پشت وپناهم خداس وقتی خالقکل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
تازه من اززبان خرس باهاش صحبت میکنم.سربه سرش میزارم.بچه دومم که دنیااومده بود پسرم چهارسالش بود ساکت شده بود.ازش پرسیدم چرا خرسی ساکته؟جواب داد خرسم کلافه اس.
من پسرم از هر دونوعش داره هم پلاستیکی هم عروسکی مثل فیل جوجه تیغی جناب خان خرس خرگوش کلاغ گاو.. هر چند وقت هم ميندازم تو ماشین که تمیز شه خیلی هم خوبه برا بازی کردن بازیهای مثل باغ وحش یا مثل مغازه اسباب بازی فروشی داره 😃