2777
2789

ابجی عزیزم ....میدونم ک حرفم رو ب احتمال زیاد قبول نمیکنی اما من تلاش خودمو میکنم ....علاقه هایی ک توی این سن بوجود میان خیلی پایدار نیسن این سن دوره تغییر هورمون ها و هیجانات هست منم مثل شما تو این سن عاشق شدم ولی تا الان ۱۹سالمه ۲۵تا عشق عوض کردم😁😂 اگر نظر منو قبول کنی عزیز دلم میگم این علاقه گذرا هست ب این فکر کن که مسیر ایندت ممکنه چقد تغییر کنه و چ ادمایی میتونن سر راهت قرار بگیرن در ایندع در پناه حق باشی قشنگم😇❤

رَهِ آسِمان دَرونَسْت،پَرِ عِشْق را بِجُنْبان ...........پَرِ عِشْق چون قَوی شُد غَمْ نَرْدِبان نَمانَد (:😇

چرا همه فک میکنن بچه ها دل ندارن

منم ۱۱ سالگی این اتفاق افتاد واسم حتی قبل ترشح

اینکه یکیو دوس داشته باشه ب سن و سال نیست

واسه شتر و زرافه و سوسمار کِشتی میسازه بعد من بهش میگم یه دوچرخه برام بخر میگه پول ندارم. (کنعان پسر نوح)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره که عاشقی شن و سال نمیشناسه ابجی ‌انشالا عشقتون پایدار بمونه ولی اگه وااااقعا عاشقی براش ...

خدایا ، پروردگارا  

منو انگور کن از دست اینا .

این اراجیف چیه میگی😐😐😐😐😐

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
درست‌صحبت کن به توچه

اخه به بچه ۱۲ ساله میگی عشقت پایدار😐

در ضمن من توهین نکردم که انقدر بد جواب دادی .

با لحن مهربون بخون

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
ببخشید اجی نوجوانم سیب زمینی که نیستم الانم داره عیدغدیر میبینم خخخ من شبکه نهالم

من جای مامانت بودم اون گوشیو خورد و خاکشیر میکردم

حالم از این دنیا بهم میخوره یادش بخیردوران بچگیه خودمون واقعن

💖💙💖
اخه به بچه ۱۲ ساله میگی عشقت پایدار😐 در ضمن من توهین نکردم که انقدر بد جواب دادی . با لحن مهربون ...

خودشم دهه هشتادیه زیاد بدل نگیر این دهه هشتادیا دیگ همینن قبل بلوغ عاشق میشن فک میکنن پسره واقعن عاشقه😂😂😂

💖💙💖
خودشم دهه هشتادیه زیاد بدل نگیر این دهه هشتادیا دیگ همینن قبل بلوغ عاشق میشن فک میکنن پسره واقعن عاش ...

اره قشنگ از رفتارشون پیداس 😂😂⚘