من ۳۰ سالمه تازه ازدواج کردم عقدم قراره برم طبقه بالای مادر شوهر زندگی کنم مادر شوهر و پدرشوهر و یه برادرشوهر دارم که تو خونه آن اول دوس نداشتم ولی با تو جه به یه سری شرایط مجبور شدم که قبول کنم شوهرم میگه یه چند سالی بمونیم بعدا مستقل میشیم ولی من دوست ندارم این جوری نمی دونم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
همین الان شرط زمانی بزار شرایط بسنجین و ببین منطقیش چه موقع میتونین مستقل شین...معمولا بعضی خانما هم بچه دار شدن به بعد مستقل شدن موکول میکنن اینو هم میتونی بهش یاداوری کنی
والا چی بگم ما که دوریم از این قوم الظالمین خون ما رو تو شیشه کردن وای به روزی که تو یه ساختمون باشیم. اگه آدمایی واقعا خوبی هستن اشکال ندارد تا خودتون رو جمع و جور کنین. اما اگه میدونی خوب نیستن و دخالت گر هستن شده برو مستاجری اما اونجا نرو.