2777
2789
ای بابا 

خودت یکم فکر کن ۱۲ ساله چی حالیشه؟؟؟؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موافق زیر ۱۴ ۱۵ تو سایت نیستم اما شمام دارین خیلی شورشو در میارین همش میگین بچه ک عاشق نمیشه اتفاقا ...

دقیقا منم ده سالگی عاشق شدم 

و الان بیست سالمه و هنوزم هستم 

اینجا کلا مخالف عشق و عاشقی هستن

نمد 😐😑

از نوشته هاش مشخصه سرکارمون گذاشته 

به خانه برمیگردی"   برایت قهوه دم میکنم"   قاشقی سیانور در فنجانت میریزم"   روبه رویت مینشینم"  لبخند میزنی ".... میگویم قهوه ات سرد شد بگذار عوضش کنم!  ...  سال هاست میخواهم تورا بکشم اما لبخندهایت را چه کنم؟!    :)

@عذرا_مث_برق_نرو   بیاااااا😂😂😂😂

@یه،بنده،خدا  

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  

💔💔💔💔💔💔😂😂😂😂😂😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉