2777
2789
از چه سنی شروع کنم ابراز اجی ها😅😅😅

همین نیم ساعت دیگه 

جون دل اجییییییییییییییییی

به خانه برمیگردی"   برایت قهوه دم میکنم"   قاشقی سیانور در فنجانت میریزم"   روبه رویت مینشینم"  لبخند میزنی ".... میگویم قهوه ات سرد شد بگذار عوضش کنم!  ...  سال هاست میخواهم تورا بکشم اما لبخندهایت را چه کنم؟!    :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اونم آزم دش نمیاد خخخخخ میاد میشینه پیشم یا بازی میکنیم اونم عاشقمعاشقم بی هیچ کسی پا پیش منی ...

عزیزم‌ منم کراشم میاد با من پاپجی می‌زنیم 

البته بچه پسر عمه بابامه 

با من بازی می‌کنه 

میریم بیرون 

روم کراشه اونم ؟

منطق نیس ک

اولا من بچه نیستم  این یک یه نوجوانم که 12 سال و چند ماهشه

بچه هم نباشی فعلا نباید بیای اینجا زیر ۱۵ ممنوعه:/

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          
میسی از کمکتون خاتون منم واقعنی نواحوانم

املا ۸ 

😐😐😐

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....

دقیقا منم ده سالگی عاشق شدم  و الان بیست سالمه و هنوزم هستم  اینجا کلا مخالف عشق و عاشقی ...

دیگه تو هر چیزی افراط میکنن کلا منم ۱۹ سالمه

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
میسی از کمکتون خاتون منم واقعنی نواحوانم

مرسی از شما که موجبات خنده مارو فراهم کردی 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏