2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو با خودت ببر

حتما اکیپ جمع میکنم بریم دیگه جای موندن نیست 

هر کی شاد داره عضو شده بابا🤦🏻‍♀️

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....

موافق زیر ۱۴ ۱۵ تو سایت نیستم اما شمام دارین خیلی شورشو در میارین همش میگین بچه ک عاشق نمیشه اتفاقا بنظر من عشق ی بار بیشتر اتفاق میفته و اونم ۹۰ درصد

تو سن زیر ۱۸ سال هست بقیش علاقه و دوست داشتنه ک عشق منم ۱۲ سالگی عاشق شدم و هنوزم هستم با تماممممممم فراز نشیب ها حتی اونم هنو نمیدونه ک عاشقشم  

اینجا جرعت نمیکنی بگی زیر ۲۰ سالمه و عاشقم 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
غععععع خوب اگه عاشق واقعی باشع عشقش ادامه پیدا میکنه دیگع چرا اینجوری میکنید

دیگه اونو باید بعد از ۱۰ سال دیگه متوجه شه که واقعیه یا نه اگه بازم عشقشو داشت اون وقت بجنگه

الان ۱۲ ساله چه میفهمه زندگی چیه که بخواد بجنگه 😐

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
حتما اکیپ جمع میکنم بریم دیگه جای موندن نیست  هر کی شاد داره عضو شده بابا🤦🏻‍♀️

والا😐 فقط اوناییکه دارن بهش راهکار میدن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
از خخخ متنفرم چى پيش خودتون فكر ميكنين كه استفاده ميكنين؟

دقیقا منم😂😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃