2777
2789
همین امشب لغو کاربری میکنم اینجا رو واگذار میکنم به زیر ۱۸ سال ها 

منو با خودت ببر

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من واقعا عاشقم حالم جدیدا هی بده میشه گوشه گیری میکنم و کلی هم استرس دارم 

ببین اسمش نه عشقع نه هوس اسمش وابستگیه حسی که فقط میخوای یکی پشتت باشه الان سرت گرمه داری خودتو قول میزنی چون اگه الان خودتو درگیر اینا کنی ۱۰سال دیگه حسرت همین روزا رو میخوری که چرا بچگی نکردی 

عشق حرفی تو خالیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا عاشقم حالم جدیدا هی بده میشه گوشه گیری میکنم و کلی هم استرس دارم 

یکم برو حالا املا تمرین کن تا خواستی براش نامه بنویسی غلط املایی ازت نگیره😏😏😏😏😏😏😏

بهمن امسال میرم13

بالاخره بهمن و رفتی یا موندی 

خدایا این دلخوشیا رو عصر عیدی نگیر از ما

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....

باش فک کنین من زیر  10 یا بالای 18 هستم

تو مردی و در واقع خودتو اسکل کردی

به خانه برمیگردی"   برایت قهوه دم میکنم"   قاشقی سیانور در فنجانت میریزم"   روبه رویت مینشینم"  لبخند میزنی ".... میگویم قهوه ات سرد شد بگذار عوضش کنم!  ...  سال هاست میخواهم تورا بکشم اما لبخندهایت را چه کنم؟!    :)