2777
2789
عنوان

بدن وحشتناک من ➕ عکس 📷

315 بازدید | 23 پست

بیشتر از ده ساله وسواس فکری شدید دارم

۷ ساله که پوست دست و بازو و صورتم و بدنمو هرجا که قابل کندن باشه میکنم و اگر دونه باشه دست کاری میکنم تا زخم میشه و خون میاد

نمیتونم خودمو کنترل کنم

پوست بدن و صورتم دیگه عین آدمیزاد نیست اصلا،از مچ تا شونه اینطوری شده 

بدم میاد از خودم

حتی اگر الان دیگه انجام ندم هم فایده نداره درکل جاش عمرا بره، پول هم ندارم اونقدر که خرجش کنم

میخوام بمیرم

بیرون هم نمیتونم‌ برم چون صورتم همش زخمه و نه میتونم ضدافتاب بزنم نه هیچ چیز دیگه

حتی تابستونم باید همه‌جا لباسای خیلی پوشیده بپوشم

آنقدر مشکلات داشتم تو زندگیم هیچوقت پول و وقت روانپزشک رفتن نداشتم

حالا من چیکار کنم؟خودمو بکشم بهتر نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دختر چکار کردی با خودت 

به خودت رحم کن 

چرا به جای این همه اذیت شدن نرفتی پیش روانشناس ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خدای من 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بیرون برو با افراد عادی معاشرت کن

تو همین سایت مشکلاتت مطرح کن راهکار بهت بدن مشکلاتت تو نت سرچ کن علت ها و درمانش و پیدا کن خودت روانپزشک خودت شو زخما هم کرم ترمیم کننده بزن بهشون

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

عزیزکم هیچ اشکالی نداره 

بدن هیچکدوم از ما بی عیب و نقص نیست 

پوست و...قابل درمانه و اصلا نگرانش نباش 

شما اول یه تکونی به حالت بده قشنگم

برو دکتر و روحت رو درمان کن❤

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بگردم اول برو تراپیست روانتو درمان کن. اینام قابل حله ایشالا. کرم آزلادرم،اداپالن اینا لایه بردارن. ...

رو این زخما نباید لایه بردار زد

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ