2777
2789
عنوان

تو رابطه که بودیم

235 بازدید | 11 پست

هی راجع به دوست صمیمی من سوال می‌پرسید کیه چیکارس ننه ش کیه آقاش کیه و مرتبم ازش تعریف می‌کرد(دوست من یه دختر معمولی از یه خانواده ثروتمنده)، بعدم اینستاگرام همو فالو کردن . البته از من پرسید قبول کنم درخواستشو  یا نه ، گفتم بکن چون دوستم یه از دماغ فیل افتاده ای که محل سگم بش نمیذاره و نمیذاشت مطمئنم فقط صرف بهره کشی تو زمینه شغلی براش درخواست دنبال کردن داده بود . دو ماه پیش کات کردیم و الان دوست خودش که همکلاسی سابق من تو دانشگاه بود که از دوران دانشگاه و حتی قبل اون منو دنبال می‌کرد.  از من خوشش اومده و میخواد رابطه رو نزدیک کنه 

به نظرتون چون زمین گرده این طوره 

یا دوستش یه تلس

اینم بگم اجازه نمی‌داد کسی بفهمه ما با همیم و نه دوست من و نه دوست اون از رابطه ما خبر نداشتن و ندارن 

گاهی میگم‌ نکنه بره با دوستم ازدواج کنه هر چند دیگه دوستش ندارم احساس میکنم خیلی گرون تموم میشه برام . 

از طرفی ام میگم اگه به پیشنهاد دوستش جواب مثبت بدم اونم حسی مشابه منو میگیره و منصفانه نیست 

اینم بگم اون هیچ تلاشی برای مت نکرد

کاش انقد خدا امتحان سخت نمی‌گرفت 

دوس پسر سابق دوست سابقم خیلی دنبالم بود و من حماقت کردم و ردش کردم ولی بازم دوستم فکر می‌کرد کرم از من بوده 

همیشه حسرتش تو دلم موند ک ای کاش اوکی میشدم

شدم اش نخورده و دهن سوخته

اونی که رابطه رو از همه مخفی میکنه تورو دوس نداره و برای اینده نمیخواد پس بری با دوستشم خیلی چیزیو از دست ندادی

اگه پسر بدی نیست چرا که نه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس پسر سابق دوست سابقم خیلی دنبالم بود و من حماقت کردم و ردش کردم ولی بازم دوستم فکر می‌کرد کرم از ...

پس کاش رفته بودی چون دوست پسر سابق بوده .البته باید علت جداییشون رو هم میدونستی

اونی که رابطه رو از همه مخفی میکنه تورو دوس نداره و برای اینده نمیخواد پس بری با دوستشم خیلی چیزیو ا ...

نمیخواست ، نمیدونم چرا هنوز پروفایل های مجازیش عکسایی که من ازش گرفتم

پس کاش رفته بودی چون دوست پسر سابق بوده .البته باید علت جداییشون رو هم میدونستی

دوست من دختری نبود ک جدی فکر کنه ب رابطه 

پسرا براش نقش کارت بانکی رو داشتن

پسره ب شدت درست و خوب بود متاسفانه فامیلیشو یادم رفته و گر نه پرس و جو میکردم ببینم چ کرد😂

حتما هم وکیل موفقی شده

نمیخواست ، نمیدونم چرا هنوز پروفایل های مجازیش عکسایی که من ازش گرفتم

چون خوب عکس میگیری

من پروفایلم عکسیو میذارم که خودم توش قشنگم مهمم نیست کی گرفته باشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دوست من دختری نبود ک جدی فکر کنه ب رابطه پسرا براش نقش کارت بانکی رو داشتنپسره ب شدت درست و خوب بود ...

حیف منم تو دوران دوستی لا اون دوست سابقم موقعیت های خیلی خوب ازدواجی از دست دادم حدودا ۴ سال و الا ن سی سالمه و پشیمون.  تازه من زندگیمو وقف رابطه لانگ دیستنس کردم . بی هیچی

کاش برشون داره فکر منو درگیر نکنه

تو کاش به خودت بیای فکر خودت درگیر چرت و پرت نکنی 

سنتم کم نیست که ادم بگه بی تجربه ای

توی مغز مردها عملا خالیه اونا به هیچی جز خودشون فکر نمیکنن تو الکی چون پروفایلش عکسیه که تو گرفتی به خودت میگیری

من پروفایلم الان عکسیه که از چت جی پی تی خواستم بده بهم

من عاشق چت جی پی تی ام؟ 

تو کاش به خودت بیای فکر خودت درگیر چرت و پرت نکنی سنتم کم نیست که ادم بگه بی تجربه ایتوی مغز مردها ع ...

خیلی سخته باور کن فکر کردن به عمری که با آدم اشتباه تلف کردی . حتی مغزت رو تو سی سالگی قفل میکنه