2777
2789

من یه راه عالی برای روشن و یه دست شدن پوست همچنین بسته شدن منافذ باز و و از بین رفتن چروکها و حتی لکه ها بلدم اونم اینه که هر شب در حد یکی دو قطره روغن گرچک به پوستتون بزنید و باهاش بخوابید و صبح با آب خالی بشورید و روغن نارگیل به عنوان مرطوب کننده به پوستتون بزنید البته چون روغن گرچک خیلی غلیظ و چسبوکه من شبها هم با روغن نارگیل می زنم که رقیقش کنه تا خوب جذب بشه فقط یه چیزی که هست اینه که مواظب باشید روغن کرچک توی چشمتون نره چون هم باعث آبریزش و هم باعث خشکی چشم میشه و ممکنه چشم عفونت کنه راستی خود نارگیل هم روشن کننده است من سالهاست که می زنم آنتی باکتریال هم هست و اصلا آدم باهاش جوش نمی زنه من با کرچک هم جوش نمی زنم فقط اوایل که استفاده می کردم یه جوشهای ریز سر سفید یکی دو تا دونه زد ولی بعدا پوستم بهش عادت کرد خیلی زود پوست عادت می کنه در حد دو سه روز ...حتما امتحان کنید من تا حالا چیزی به خوبی روغن نارگیل و کرچک برای روشنی و آبرسانی و صاف و درخشان کردن پوست ندیدم مدت طولانی هم استفاده کردم و ازش هیچ ضرری ندیدم جز زیبایی و روشنی و صافی و جوانی پوستم 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو دیروز خریدم تو تاپیکام هس نگرانم ولی.اولش میگن عالی میشه .نزنی افتضاح میشه

من چند سال پیش صابون تریاک استفاده کردم موقعی ک سیزده چهارده سالم بود پوستم خیلی جوش جوشی بود عالی بود بعدش اصلیش گیرم نیومد فوم ویتامین cسی گل استفاده کردم اونم خوب بود صابون تریاک هم جوری نبود ک ولش کنی صورتت خراب بشه ولی من کلاژن طلا استفاده نکردم فقط تریاکشو استفاده کردم و ازش ب شدت راضی بودم صورتمم بعد اینکه استفاده نکردم خراب نشد الان پنج شیش سال گذشته باز میخام استفادش کنم اگه اصلش گیر بیاد

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

وای این تاپیک مال سه سال پیشه من فکردم همین الان تاپیک زدن

لعنتی صاحبش هم نیست. بیایید همگی اینجا تخمه بشکنیم و غیبت کنیم😂😂😂

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌