2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من از خودم شروع میکنم من یک سه قلوی ده ماهه دارم موقع تولد وزنشون قل یک 1370 قل دو 1430 قل سه 8 ...

سلام
پسرم 7 سالشه تو کاراش کند
از نوزادی هم کاراش با تاخیر بود
دمر که اصلا نیفتاد و چهار دست و پا هم نرفت راه رفتنش یک سال و چهار ماهگی بود
الان یک دکتر روانشناس بهم گفتن که ببرینش کار درمانی بهتر میشه
البته بگم پسرم ظاهرا هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعیه
اما دست ورزیش اشکال داره کار با قیچی  یا دکمه باز و بسته کردن
والان هم وقتی میخواد با دوستاش فوتبال کنه کند عمل می کنه و اونا بهش میگن تو بازی بلد نیستی و این خیلی اذیتش می کنه
ممنون میشم راهنماییم کنین که کار درمانی تو این سن کمکی بهش می کنه یا هخیر
ممنون

با سلام خدمت همراهان با توجه به اهمیت تمرینات کاردرمانی در منزل. سایتی را راه اندازی کرده ایم و تمر ...

سلام
پسرم 7 سالشه تو کاراش کند
از نوزادی هم کاراش با تاخیر بود
دمر که اصلا نیفتاد و چهار دست و پا هم نرفت راه رفتنش یک سال و چهار ماهگی بود
الان یک دکتر روانشناس بهم گفتن که ببرینش کار درمانی بهتر میشه
البته بگم پسرم ظاهرا هیچ مشکلی نداره و کاملا طبیعیه
اما دست ورزیش اشکال داره کار با قیچی  یا دکمه باز و بسته کردن
والان هم وقتی میخواد با دوستاش فوتبال کنه کند عمل می کنه و اونا بهش میگن تو بازی بلد نیستی و این خیلی اذیتش می کنه
ممنون میشم راهنماییم کنین که کار درمانی تو این سن کمکی بهش می کنه یا هخیر
ممنون

من کارشناس ارشد کاردرمانی هستم سوال داری بپرس

سلام عزیزم 

میشه سوال منم جواب بدید 

دو قلو دارم دو تا پسر ۲ سال و ۶ ماه

بزرگه یه چند تا کلمه میگه اما درست نه اما خودم میفهمم 

کوچیکه نمیگه اصلا 

کاردرمان اومد دستشو کشید بالا بزرگه انگار با ماساژ دادن زیاد تغییری نکرد 

اما کوچیکه جوری شد که داد بیداد راه انداخت و در صدد این بود آستینشو بکشه پایین

گفت هفته ایی دو جلسه بیاید هر کدوم نیم ساعت 

برا دارو هم گفت که ما مخالفت کردیم گفتیم تا هر وقت نیاز باشه فقط روال طبیعی کاردرمان و گفتاردرمانی رو ادامه میدین

سلام عزیزم اسم مرکز رو نشنیدم تمرین فقط اینو داد یعنی

سلام خوب هستید نظرتون درمورد دکترمحمدفراهانی چی هست؟؟

برای دخترم دعاکنید صلوات بفرستید واینمیسه ،راه نمیره، دخترم‌ باتمام وجودم دوستدارم ❤️

با سلام 

جهت اشنایی با مراحل رشد حرکتی کودک مقاله تاخیر حرکتی در سایت کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی فاطمه باقرزاده را مطالعه بفرمایید یا جهت مشاوره با  با متخصصین کاردرمانی با شماره تلفن های مطب تماس بگیرید 

Www.bagherzadehclinic.ir

۰۲۶۳۲۷۰۲۹۱۱

من کارشناس ارشد کاردرمانی هستم سوال داری بپرس

سلام پسر من دو سال و ۱۰ ماهشه هنوز حرف نمیزنه خیلی هم جنب و جوشش بالاست بردم گفتار درمانی گفتن باید اول بره کاردرمانی .

الان میبرمش ولی اصلا تمرین هاشو انجام نمیده هیچ علاقه ای نداره مجبورش کنم گریه میکنه که انجام نده به نظر شما من باید چیکار کنم ؟ 

بله گلم کاردرمانی 100 درصد نتیجه میده من اینقدر مورد این طوری داشتم که تاخیر داشتند و همه چی حل شده ...

سلام عزیزم خوب هستید یه کاردرمانی خوب تو کرج معرفی میکنید کار بلد باشه 

دخترم تاخیر داره۲۱ماهشه واینمیسه راه نمیره میترسم همینجوری بمونه 

همه چیزش نرماله. چهاردست پا اینا میره میشینه

برای دخترم دعاکنید صلوات بفرستید واینمیسه ،راه نمیره، دخترم‌ باتمام وجودم دوستدارم ❤️
شیراز نمیشناسم ولی کرج ۱کی پیدا کردم خیلی عالیه.من بچمو ۲سال همه کاردرمانی ها گشتم هیچ فرقی نکرد الا ...

الان بچه اتون چطوره، واقعا کارش خوبه خواهرزادم تقریبا 8 ماهه میره جای دیگه خواستم ببینم اگه خوبه معرفی کنم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

سلام من از خودم شروع میکنم من یک سه قلوی ده ماهه دارم موقع تولد وزنشون قل یک 1370 قل دو 1430 قل سه 8 ...

عزیزم پسرت درست شد؟؟؟الان نرماله؟

2810