2777
2789

مامانایی که میفهمن بچه هاشون به هر دلیل نیاز به کاردرمانی داره لطفا لطفا لطفا تعلل نکنن. زمان برای این بچه ها علی الخصوص تو سنین کودکی از هر چیزی مهم تره. دکتر وحید بیاتی کاردرمانگر هستن و مرکز کاردمانیشون تو  اهوازه خیلی اطلاعات جامع و کاملی دارن تو این زمینه و من هر چی میدونم از ایشون یاد گرفتم 

من گفتار درمانی بهار بردم کرج .دهقان ویلا .به نظرم پولم دور ریختم .بی ادب و بی شخصیت .اون آقای مصطفی پور که ادعاشون میشه .نمیتونه با بچه ارتباط بگیره .خیلی بی سواد و داغون .واقعا پیشنهاد نمیکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله من بچشو میبره کاردمانی دکتر وحید بیاتی تو اهواز دکتر گفت خیلی خوبه که زود بردتش الان یه مدتی میگذره ولی خداروشکر پسرخالم خیلی پیشرفت کرده و تو خونه هم باهاش تمرین میکنه. هرکدوم مشکوک شدید خواهشا زمان رو از  دست ندید و زود بچه رو ببرید برای تشخیص 

سلام عزیزم خوب هستید یه کاردرمانی خوب تو کرج معرفی میکنید کار بلد باشه  دخترم تاخیر داره۲۱ماهش ...

عزیزم بنظرم بهترین و دلسوزترین مرکز توانبخشی کرج و تهران فقط و فقط کار درمانی بهار بهترینن پسرم کاملا نتیجه گرفت تو سریعترین زمان ممکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گفتار درمانی بهار بردم کرج .دهقان ویلا .به نظرم پولم دور ریختم .بی ادب و بی شخصیت .اون آقای مصطفی ...

یعنی حاضرم قسم بخورم مودبتر از دکتر مصطفی پور وجود نداره شما احتمالا نیت دیگه ای داری چون من مدت زیادی باهاشون کلاس داشتم هم با بچه ارتباط خوبی دارن هم با خانواده و بیشتر از چیزی که همه جا مرسوم هست برا خانواده ها وقت میذارن خوبه که انصاف داشته باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام من یک سوال دارم اگر جواب بدید ممنون میشم برای کاردرمانی کودک بیش فعال کجا توی کرج مناسبه جایی ...

عزیزم تنها جایی که تو کرج و تهران میتونم بهت توصیه کنم فقط کار درمانی و گفتار درمانی بهار هست و یه توصیه خواهرانه بهت بکنم برا انتخاب مرکز توانبخشی فقط برو داخل کیلینیک و با خانواده ها حرف بزن من همینطور کیلینیک بهار رو انتخاب کردم چون دیدم بچه هایی اونجا راه افتادن که هر جای دیگه میرفتن شاید خیلی بیشتر باید وقت صرف میکردن تا بچشون خوب بشه تازه اگه بدتر نشن ولی کیلینیک بهار عالیه از هر نظر اصلا تعلل نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نمی دونم پیغامامو می خونی دوباره تکرار میکنی که با چند تا جمله یادت بدم اشتباهه بیشتر این طوری ...

عزیزم میتونم شمارتون رو داشته باشم میخواستم چند تا سوال بپرسم و یه راهنمایی بگیرم در همین مورد البته اگر میشه 

انسان باشیم،⁦❤️⁩💖🥰

سلام بچها دختر من ۳۶ هفته با وزن ۲۵۰۰به دنیا اومو الان وارد ۱۵ ماه شده

خداروشکر به وقتش همه کاراشو کرد الان از صندلی میگیره بلند میشه چندقدمی با کمک اون راه میره اما کف پاهاشو صاف نمیزاره یا از دستاش نمیخواد کمک بگیره انگار کنده دکتر گفت باید ۲۰ جلسه بره کار درمانی 

یا مثلا کف پاهاشو یه جاهایی نمیزاره پاشو جمع میکنه

بابت رفلاکسشم دکتر نغذیه اش گفت باید بره گفتار درمانی چون بلیعدن بلد نیست ففط باید غذای نرم بخوره تاحالا نشده یه بیسگویت یا یه میوه نرم بگیره دستش گاز بزنه ۸تا دندون داره کلا تو گرفتن مواد غذایی کوتاهی میکنه

الان خیلی نگرانم دکتر اقلیمی تو مرکز کلینیک مهر کرج گفت دخترت مشکلی نداره فقط سنسورای عصبیش بیش فعاله باید کم بشه

کسی این موردو داشته منو راهنمایی کنه

من از شنبه دارم میبرمش هم گفتار درمانی هم کاردرمانی

و اینکه الان حدود یه هفته اس بستمش به آب قلم و پای مرغ خودم یه چیزای جدیدی دارم ازش میبینم انگار یکم زور دستاش بیشتر شده

صبحونها بهش تیلیت آب قلم میدم 

بد از ظهریم یه پیاله دوباره میدم

گفتم بهتون بگم شاید به دردتون بخوره

سلام خیلی از محبتت ممنون پسر من با اینکه ده ماهشه و همنجور که گفتم قل سومه تا الان اصلا نمی تونه بگر ...

عزیزم همینجوری خودت ماساژ نده .آسیب میبینه
بنظرم اول به کلینیک  خوب مراجعه کن
مثلا کلینیک توانبخشی مسیحا اسمش همه جا هست.واقعا خوبه

من شماره تماسشون رو دارم 

02177933510 

شما باید با واحد جسمی حرکتی ارتباط بگیری.

سلام من از خودم شروع میکنم من یک سه قلوی ده ماهه دارم موقع تولد وزنشون قل یک 1370 قل دو 1430 قل سه 8 ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه ولی لطفا اگر پیغام من رو میبینید بگین فرشتتون الان در چه حاله همه چیز اکی شده انشالله؟

2810