2777
2789
سلام عزیزم دیروز آراد و بردیم برای ارزیابی اسم مرکز توانبخشی توانش بود دکتره می گفت که آراد از پتانسیل بالایی برخورداره دوره پای آراد و باند پیچید و گفت روزی 15 دقیقه این کاررو بکنید و بغلش کنید پاهاشو از زانو خم کنید تا سنسوراش کاربیفته گفت معلوم نیست که چند جلسه می خواد گفت ماه به ماه ارزیابیش می کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نه عزیزم این فقط ارزیابیش بود گفت هفته ای چهارجلسه احتیاج داره دوتا ماساژ و دوتا جسمانی توی اون جلسه فقط ارزیابیش کرد گفت هشتاد درصد گردنشو خوب می گیره گفت این بشه صدردصد خوب میشه فقط رفکلس های نوزادی رو هنوز داره و اون سلول هایی که باید فرمان بهش بدن برای حرکت دست و پاها باید تحریک بشن نوار مغزش و دید گفت خیلی خوبه فقط باید تحریک بشه اول از چرخش از پنجشنبه یعنی فردا باید کلاساش شروع بشه
اکرم جان میشه هر وقت اومدی سایت بیای بگی چی شد کار درمانیه آراد تا جقدر پیشرفت براش شد؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
من هم نی نی ندارم ولی با خواهرم و برادرم سه قلو هستیم و خیلی با خواهرم شباهت دارم..دوستای گلم به سایت دکتر سوشا هم سر بزنید..مطالب مفیدی داره. مطالب زیادی در مورد تناسب اندام و توصیه های سلامتی گذاشتن داخلش توصیه میکنم اونجارو هم یه نگاه بندازید. لینک سایت: www.drsosha.com www.drsosha.com
بررسی مراحل رشد کودک در سایت مرکز توانبخشی وصال کاردرمانی در کرج گفتاردرمانی در کرج کاربرد جدید ترین تکنولوژی های توانبخشی جهت بهبود روند درمان کودکان tDCS کرج - نوروفیدبک کرج - starstim کرج - واقعیت مجازی www.vesalcenter.com عضویت در کانال مرکز توانبخشی وصال با ارسال عدد "22 " به شماره 02632531227

سلام 

من پسرم فوق نارس بود .

الان يكسالشه . مى شينه و ... 

فقط چون بدنيا اومد ٩٦٠ گرم بود هنوز هم لاغره.

اما الان كه اگر سر موعد بدنيا مى اومد ١٠ ماهش بود نمى ايسته.

دكترش گفت ببر كار درمانى.

به نظرتون زود پسرم به راه مى افته.

الان مى شينه اما اگه جلوى كارتن باشه زياد مى شينه اما در شرايط ديگه اونقدر پا تكون مى ده كه چپ مى شه.

راستى چهار دست و پا راه نمى ره.

تو نوزادى تشنج كرده بود اما زود خوب شد. الان هم كم كم دارن داروهاش رو قطع مى كنن.

الان مى شينه اما اگه جلوى كارتن باشه زياد مى شينه اما در شرايط ديگه اونقدر پا تكون مى ده كه چپ مى شه ...

سلام الان پسرتون چطوره

ب من هم کمک کنید

آلبالو و گوجه سبز و نمک                                من و سکوت و اتاق پشتی   
سلام،کاش میومدی ومیگفتی نتیجه چی شد،منم دارم پسرمو میبرم کاردرمانی،خواستم ببینم شما نتیجه گرفتین؟

شما پیشرفتشون چطور بود در کاردرمانی

سلام خیلی از محبتت ممنون پسر من با اینکه ده ماهشه و همنجور که گفتم قل سومه تا الان اصلا نمی تونه بگر ...

پسرتون خوبه کاردرمانی اثر داشت

2810