بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توزمان پریودی میگن خوب نیست حموم بری اگرم رفتی بعدش باید رو یه سنگ یا سرامیک گرم بشینی ... من همیشه روز چهارم پریودیم میرم حموم .... به نظر من سه روز اول خیلی مهمه که حموم نری
اینکه میگن حموم نرید برای قدیما بوده که هفته ای بکبار میرفتن حموم عمومی مینشستن زمین مشغول کیسه و سنگ پا تا یکی دوساعتم طول میکشید. الان یه دوش سرپایی هیچ طوری نمیشه . خودم هر روز میرم حموم و هیچ مشکلی هم ندارم
به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
من تو اون دوران دو سه باریو میرم. البته من 5 روزه اس. ایندفعه هرروزشو رفتم حموم خیلی خونریزیم زیاد شد و تا 7 روزم خون اومد
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋