2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چه جالب یکی پیدا کردم اخه توکلاسشون فقط دخترمن دندون نیفتاده

بهتره خب هر چقد دیرتر بیفته بلخره دندونش دیرتر خراب میشه و سنشم بالا میره یاد میگیره خودش مراقبت از دندوناشو من خودم تا الان مسواک و نخشو میزنم

خدا خیرتون بده ، یه کم آروم شدم ، چقدر مادر بودن سخته واقعا،  نمیدونم الان نگران هماتوم بارداریم باشم یا دندونای دخترم 😩

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 

قل پسرم ۵. قل دخترم۶/۵سالگی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خدا خیرتون بده ، یه کم آروم شدم ، چقدر مادر بودن سخته واقعا،  نمیدونم الان نگران هماتوم بارداری ...

نه بابا نگران نباش برادرزاده های من یکی۵ و نیم افتاد یکیش ۷ و نیم اونیکه زود افتاد دندونش ۱۵ سالگی بلوغ شد اونیکیه دیر افتاد ۱۲ نشده بود

نه بابا نگران نباش برادرزاده های من یکی۵ و نیم افتاد یکیش ۷ و نیم اونیکه زود افتاد دندونش ۱۵ سالگی ب ...

ممنون عزیزم بایت آرامشی که دادی

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین 
چت جالب ، عزیزم میشه بپرسم به پسرت احیانا زینک نمیدادی ؟

دخترم بخاطر کم اشتهایی مکمل های بیشتری خورده. پسرم بخاطر خوش اشتهاییش حداقل مکمل هارو خورده

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان نصف دندون های پسرم اصلی هستند‌ .دخترم انقدررر دیر به دیر شیری هاش میفته که حد نداره. سالی یکی به زور 

ممنون عزیزم بایت آرامشی که دادی

درکت میکنم چون منم خیلی استرس کشیدم اونموقع ولی بیجا بوده مادریم دیگه غصه همه چیو میخوریم الکی،بخدا خوش بحال مردا هر چیو من نگرانش شدم در مورد پسرم شوهرم میگفت چیه مگه میخندید بهم

دوستان بیزحمت میشه قد و وزن بچه های 5سالتونو بگین؟

خیلی نگران وزن پسرمم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
2810