دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پیش دکتری برین ک واقعا ازش مطمئن باشین بخدا منم رو زایمان کاراموز اوردن بالا سرم داشتن بش یاد میدادن ...
خون از رگ دستت رفته انقدر که بیهوش شدی؟؟😑😑
خوب روشو فشار میدادی تا بند بیاد
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
این بچه بدون مادر خیلی سخت میگذره براش هرچقدرم اطرافیان بهش محبت کنن هیچکی مادر نمیشه.محبت مادر خال ...
درسته ولی ما همیشه آرزو داشتیم که کاش بچه سالم بود.حداقل یکیشون از تو تصادف سالم بیرون میومدن 3 نفر از جمع خانواده کم بشه خیلی سخته
اصلا مث رمانا میمونه داستان زندگی ما.بگم باور نمیکنین
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
خانومای باردار ببخشید .. لطفا برام گزارش بزنیو تا کسی دیگه نیاد پی ویم .. من فقط ک ایقد ناراحت بودم و خواستم بگم حتما کسی همراهتون باشه از دکترتون مطمئن باشین
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم
خواهشا این چیزای ترسناکو نیایید بگید بابا.همینجوری بیشتر مردم ایران مشکل اضطراب وافسردگی دارن
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
خدا رحمتشون کنه ولی اگه اون بچه میموند این دنیا بدون پدر و مادرش براش سخت میگذشت دنیا بدون پدر و ما ...
آره بعدا به همین نتیجه رسیدیم.واکنش خانواده تغییر کردو مطمعنا بچه طفلی اینجا خیلی بهش بد میگذشت
ممنونم❤️💫
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐