2777
2789
عنوان

دختر دایی دوستم سر زا فوت کرد..عکس چتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

باید همینجور بشه

وقتی صندلی های پزشکی و دندون رو میشه خرید این میشه نتیجه اش

خیلی شیک ادمای بیسواد میشن دکتر و باعث مرگ ادم ها میشن😔

الان این بچه بدون مامان باید چیکار بکنه!گناهش چیه واقعا!😪🥺😭😭

🐚

چرا باید تو سایت بارداری این خبر پخش بشع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روزی به خودت میایی که تجربه هات از موهای سفیدت بیشتر شدن همه ادمای ناب زندگیتو از دست دادی برای حرف دیگران زندگی کردی و به خودت و لامپِ انگیزه روحت اهمیت ندادی و اونموقعه است که برای هر چیزی حتی پشیمونی هم دیره.پس تا وقت داری لذت ببر از برق تو چشمات و روح پر انگیزت:)!  من یه دیوان دارم که میتونم هر لحظه باهاش براتون فال حافظ بگیرم😊شماهم در ازاش برای شفای بیمار من دعا کنید🧡❤️🌻
من یه بار همین حرفو زدم برگشتن گفتن خوبه که آدم آگاه شه😐

اخه اگاه شدن از چی عزیزم ؟؟؟ به هرحال کسیکه بارداره دو راه بیشتر نداره یا باید زایمان طبیعی انجام بده یا سزارین که هر کدوم مشکلات خودشو داره 

پیش دکتری برین ک واقعا ازش مطمئن باشین بخدا منم رو زایمان کاراموز اوردن بالا سرم داشتن بش یاد میدادن چطور ازم ازمایش خون بگیره اینا رگامو داغون کرد از ظهر بیهوش شدم تا عصر بسکه خون از رگا دستم میرفت 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
احتمالا خونریزی داخلی کرده، دکتر نفهمیده رودشو بریده

اره این میشه.ولی بازم احتمالش کمه.چون از شب قبل ناشتا میشه مریض و روده ها خالی میشه وروهم میخوابه.بعضی دکترا که به مریضاشون روغن کرچکم میدن.

ولی تو پزشکی و طب و سلامتی هرچیزی ممکنه.

ترسیدم😥😥

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

روحشون شاد🖤😔

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ایشون بچشون سالم به دنیا اومده عمه من موقع زایمان تصادف کرد با شوهرش و بچه تو شکمش فوت شد بچه ای ر ...

این بچه بدون مادر خیلی سخت میگذره براش

هرچقدرم اطرافیان بهش محبت کنن هیچکی مادر نمیشه.محبت مادر خالصانه و از ته دله

خدا به روحش وخانوادش ارامش بده میدونم خیلی واقعادردناکه که یه مادراین همه انتطار بکشه وبعد خودش بچش رو نبینه اونم بخاطر یه دکتر بی تجربه یایه غفلت کوچیک به یه چیزبزرگ ختم میشه😔شاید علت مرگ چیزدیگه ای بوده اخه میتونسن بخیه بزنن روده رو..به هرحال خدارحمتش کنه

امااصلااین تاپیکتون مناسب خانم های باردارنیس بخصوص اونایی ک زایمانشون سزارینه 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

من کسی همرام نبود فقط رفتم معاینم کنه اینا هم به زور بستریم کردن بعد آزمایشان اینا زنگ زدن همرام اومد  و با امپول فشار بچم دنیا اومد 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم