2777
2789
عنوان

دختر دایی دوستم سر زا فوت کرد..عکس چتش

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 87 پست
بله باید همینجور بشه وقتی صندلی های پزشکی و دندون رو میشه خرید این میشه نتیجه اش خیلی شیک ادمای ب ...

بله دیگ الانم میان میخورنت میان میگن بابای  توام باید میرفت جبهه تا سهمیه میداشتی😑 احمقای بی ارزش. خدا لنتشون کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش دکتری برین ک واقعا ازش مطمئن باشین بخدا منم رو زایمان کاراموز اوردن بالا سرم داشتن بش یاد میدادن ...

خون از رگ دستت رفته انقدر که بیهوش شدی؟؟😑😑

خوب روشو فشار میدادی تا بند بیاد

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اخه اگاه شدن از چی عزیزم ؟؟؟ به هرحال کسیکه بارداره دو راه بیشتر نداره یا باید زایمان طبیعی انجام بد ...

عزیزم منم میگم نگیم دیگه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

علت مرگ قطعا چیز دیگه ایی بوده وخطای پزشکی نبوده مثلاً آمبولی ریه امثالهم با پاره شدن روده کسی نمیمیره خب بخیه میزنه اطلاعات غلط ندین

به هرحال هرعملی ریسک داره وهممون اینو میدونیم قسمت هرکس یه جوره 

امیدوارم تابشه ازاین خبرا نبینیم نشنویم

این بچه بدون مادر خیلی سخت میگذره براش هرچقدرم اطرافیان بهش محبت کنن هیچکی مادر نمیشه.محبت مادر خال ...

درسته ولی ما همیشه آرزو داشتیم که کاش بچه سالم بود.حداقل یکیشون از تو تصادف سالم بیرون میومدن 3 نفر از جمع خانواده کم بشه خیلی سخته

اصلا مث رمانا میمونه داستان زندگی ما.بگم باور نمیکنین

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

خانومای باردار ببخشید .. لطفا برام گزارش بزنیو تا کسی دیگه نیاد پی ویم .. من فقط ک ایقد ناراحت بودم و خواستم بگم حتما کسی همراهتون باشه از دکترتون مطمئن باشین 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

حالا که دیگه گفت استارتر.

خواهشا این چیزای ترسناکو نیایید بگید بابا.همینجوری بیشتر مردم ایران مشکل اضطراب وافسردگی دارن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
شکایت کنه چیزی نمیشه فقط بیمه پول میده

نه همینجوری رها میکنن دکترا دقت نمیکنن.

اشنامون فوت کرد مقصر دکتر بود براش ۳۰۰میلیون دیه اومده بیمه همش گفته نمیده دکتر خودش باید بده.

مهم پول نیس باید شکایت شه دفعات بعد تکرار نشه انقدر کم کوتاه اومدیم پزشکیمون شده  این

بله دیگ الانم میان میخورنت میان میگن بابای  توام باید میرفت جبهه تا سهمیه میداشتی😑 احمقای بی ا ...

بحث کسایی ک سهمیه دارن نیس

من الان طرف حرفم کساییه ک پاشون رو پاشون گذاشتن و بدون هیییچ زحمتی پزشک شدن

برای رشته های پزشکی ک با جون ادمی طرفه نباید هیچ سهمیه ای باشه بخدا

🐚
درسته ولی ما همیشه آرزو داشتیم که کاش بچه سالم بود.حداقل یکیشون از تو تصادف سالم بیرون میومدن 3 نفر ...

خدا رحمتشون کنه ولی اگه اون بچه میموند این دنیا بدون پدر و مادرش براش سخت میگذشت

دنیا بدون پدر و مادر اصلا جای قشنگی نیست

منم تو سزارین پسرمو از دست دادم.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
خدا رحمتشون کنه ولی اگه اون بچه میموند این دنیا بدون پدر و مادرش براش سخت میگذشت دنیا بدون پدر و ما ...

آره بعدا به همین نتیجه رسیدیم.واکنش خانواده تغییر کردو مطمعنا بچه طفلی اینجا خیلی بهش بد میگذشت

ممنونم❤️💫

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
درسته ولی ما همیشه آرزو داشتیم که کاش بچه سالم بود.حداقل یکیشون از تو تصادف سالم بیرون میومدن 3 نفر ...

نه عزیزم برااون بچه خیلی سخت میشد الان بچه۴ماهه دارم هرکیم ۲۴ساعته بهش محبت کنه باز من میبینه....

ازوقتی بچم بدنیااومده همش میخوام برم برا بچه های بی سرپرستی زیر۶سال مخصوصا۶ماهه وسایل ببرم درست وسایل مادر نمیشه حداقل اسباب بازی سرگرمی میشه