2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

استارتر اين چيزا تو زايمان طبيعي عاديه .مثل يه خانم بري حموم دوش بگيري مو رنگ كني لاك بزني سر ساعت بري بيمارستان قشنگ بيحس يا بيهوش شي اون لحظه  هاي دردناك نداشته باشي كجا و اين زايماناي طبيعي كجا كه با جزيئات دقيق تعريف كردي اينجا كلي آقا هست سايت عموميه 

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)
دکترت چه عوضی بوده حتما متوجه شده همسرتون وضعش خوبه وشماهم بی تجربه اید و ترس دارید 

دقیقا، دکتره تا لحظه اخر ول نمیکرد و هی پیام میداد استرس میداد به شوهرم زنگ میزد.شوهرم زد بلاکش کرد. بعدم فهمیده بود شوهرم پولداره میخاست حسابی سرکیسه مون کنه خدا لعنتش کنه حرومش باشه پول ویزیتا و هرچی پول مفت به بهانه مشاوره و چیزای دیگه ازما تیغ زد.

فقط توصیه م به باردارا اینه که هیچ وقت به یه دکتر اکتفا نکنین حداقل دوجا پرونده داشته باشین.من اگه یه جا دیگه پرونده نداشتم هیجا قبولم نمیکردن اخر کاری. دکتره هم میدونست اینو. واسه همین تا لحظه اخر منو به بهانه های مختلف سر میدووند و نه نامه بستری میداد نه تاریخ زایمان. میخاست دقیق بزاره دردم بگیره بعد شوهرمو بزاره تو منگنه و بابت عمل پول گنده ای ازش بگیره. درضمن همشونم از بیمه تکمیلی متنفرن چون‌‌ پولشونو دیرتر میگیرن. از خداشونه که یکاری کنن مریض ازاد کل پولو بده حالا بعدا فیش ببره بیمه ایا پولشو بدن ایا ندن ولی اینا عوضش زودتر به پولشون برسن. 

مامان مانی و مانلی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اومد اومد 😂😂 چ خوب رو تخت زاییدی خوش زا بودی دیگ وای دعا کنید منم دی ماه زایمانمه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
استارتر اين چيزا تو زايمان طبيعي عاديه .مثل يه خانم بري حموم دوش بگيري مو رنگ كني لاك بزني سر ساعت ب ...

سزارین هم بعدش دهنت سرویسه تا ده روز 

چه فرقی داره 

میشه لایک نکنید 😁
تو دولتی هم همینطوره بعدم یه سوال دیگه لباس بچه رو تو دولتی خودشون تن بچه میکنن یا باید همراهت بیاد ...

من دولتی سزارین بودم نه میشورن نه لباس میپوشونن.حالابچه من تمیزبودازاون چربیانداش ولی لباساشووماددشوهرم تنش کرد

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
خدا حفظشون کنه، دقیقا من از خیلیا شنیدم که فقط قبل به دنیا اومدنش اذیت میشن بعدش خیلی سرحالن ولی زن ...

گلم بستگی ب ادمش داره.منم سزبودم درحالیکع دکترخودم نبودچون اورزانسی رفتم دولتی.امادگی ندلشتم وهیلی مسایل دیگه ولی همینکه بیحسیم بعدیه ساعت رف حتی شیافمم خودم زدم همشم میخواستم پاشم برم بگردم مادرشوهرم نمیذاشت🤣ینی اون قدی زایمانم برام خاطره خوب داش نه دردنه اذیت دلم دوباره میخوادبرام تکرارشه.زن داداشت داشته خودشوخییلی لوس میکرده😂😂😂

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
بچه ها یکی تو شهرمون بعد دوازده سال نازایی حامله میشه  بعد وقتی بچش به دنیا میاد هی دست به دام ...

یاخدا😣متم خیلی ازاین موضوع میترسیدم میگفتم نکنه بیفته ازدست دکتر😑خدابشون صبربده

خواهش میکنم عزیزم  انشاالله بسلامتی دنیا بیاد  به نظر من چیزای ضروری رو بگیر تو این اوضا ...

عزیز دلم تو اقدامم هستم هنوز تصمیم دارم کم کم وسایل بگیرم بزارم کنار 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
سزارین هم بعدش دهنت سرویسه تا ده روز  چه فرقی داره

ديگه كثيف كاري طبيعي نداره يا اگه داره نميبيني بعدش نبايد كلي هزينه زيبايي و افتادگي مثانه و رحم كني من شخصا ترجيح ميدم سزارين زايمان كنم 

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)
ديگه كثيف كاري طبيعي نداره يا اگه داره نميبيني بعدش نبايد كلي هزينه زيبايي و افتادگي مثانه و رحم كني ...

منم خودم سزارین بودم😁

ولی خیلی سختم بود بنیه بدنم خیلی ضعیف بود

میشه لایک نکنید 😁
همش احساس میکنم بعد اون همه عذاب اون لحظه که ادم میبینتش نکنه  ازش متنفر باشه!

وای مگه میشه اوتقدلحظه شیرینیه البتع من طبیعی نبودماولی همینکع ادم صدای بچشومیشنوه انگارمیره بهشت وبرمیگرده.خدانصیب همه کنه ایشالا

آره شانس آوردم بچم چیزیش نشد,مامانم میخواست شکایت کنه،پذستارهمش عذرخواهی میکرد،اونروزخیلی سرشون شلوغ ...

چرا رو تخت زایمان نبودی؟موقع که دهانه رحم باز میشه میبرن ی اتاق خصوصی که فقط ی تخت هست تختش مثل صندلی معاینه هست من دولتی هم رفته بودم اتاق دردم که بودم فقط خودم بودم و ی نفر دیگه که تختامون کنار هم بود جوری بود که خوابیده بودیم نمیتونسیم همو ببینیم چرا اینجور بودید شما؟؟

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

من با هر بار درد میومدن بالاسرم سر زایمان اولم تو اتاق تنهای تنها بودم شب بود 

زایمان دومم روز بود اتاق هم پر بود هیچکی مثل من سرو صدا نمی کرد همه دوتا آخ و آوخ آروم می کردن می رفتن رو تخت زایمان من خیلی جیغ و ویغ می کردم آخرم گفتم منو ببرید رو تخت زود تر بردن تو اتاق زایمان با اینکه آماده نبودم مدتی اونجا بودم تا بلاخره تموم شد

به اینجور بیمارستانا میگن ال دی آر. بیمارستان مام ال دی اره که همسر وهمراه تو اتاق میرن ومریض از ات ...

یدوره ای واقعا کسی زایمان طبیعی نمیکرد یجورایی مد شده بود همه سر سزارین رقابت میکردن بعد دولت غدقن کرد وگرنه تمام زنا سزارینو انتخاب میکردن

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه