2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

استاتر خیلی ببخشید درد اینا نداشتین که انقد راحت به دنیا اومد😟😟😟؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

وا چجوری مگه میشه!

اصن نمیتونم تصور کنم بچه به این گنده‌ای بخواد از رحم بیاد بیرون.

اونم بدون هیچ دردی.

من یکم یوبس میشم اجدادم میان جلو چشام😂

انوقت بچه...!!!!

بابا نمیشه😩😰😨

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣حالا چرا نگهش داشتی😄 فلسفه لوح تقدیرو نفهمیدم سکه میدادن بهتر بود بدجنسای خسیس😄

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
سلام دوستان... منم زایمانم بیمارستان دولتی بود ولی تنها تو یه اتاق بودم زائو دیگه ای نبود الان تعجب ...

به اینجور بیمارستانا میگن ال دی آر.

بیمارستان مام ال دی اره که همسر وهمراه تو اتاق میرن ومریض از اتاقش بیرون نمیره.

ولی یه جاهایششو اغراق کردی.😉😉

اولا که هیچ بیمارستان تو هر اتاق زایمان نمیاد سه دیستگاه سونوگرافی بذاره.میدونی هر دستگاه چنده قیمتش؟؟اونم بیمارستان دولتی.

اونا دستگاه ان اس تی وسونیکیته که توهر اتاق جدا میذارن.

بعدم ندیده بودم به زائو تقدیر نامه بدن🤣🤣

خداییش چی نوشته بودن؟؟نوشته ممنون که باردارشدید وممنون که زاییدی وممنون که اینجا رو بزا زایمان انتخاب کردی؟؟😂😂

احتمال افتتاح زایشگاهشون بوده که لوح تقدیر دادن بهت

شاید تعمیراتش تموم شده وشما اولین مریض بعد از تعمیرات وافتتاح زایشگاه جدید بودید

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

تو اتاق درد چند  تا تخت هست بین هر تخت پرده کشیدن که مادر ها راحت باشن بعد که دیگه موقش شد میبرن اتاق زایمان .اتاق درد تختش معمولبه اتاق زایمان تختش یه کم فرق داره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
استاتر خیلی ببخشید درد اینا نداشتین که انقد راحت به دنیا اومد😟😟😟؟ 

عزیزم مگه میشه آدم دردنداشته باشه،من قبلش۱۲ساعت تمام دردمچوحشتناک کشیدم بیمارستان و روسرم گذاشته بودم،فقط لحظه زایمانم یهو دهانه رحم بازشد وزایمانم سریع اتفاق افتادوکرنه دردزیادکشیدم 

عه بیمارستان شهرضا بودی؟؟

مسئول بخشش هنوز خانم اسلامیه؟؟میگفتن رفته بهشتی سوپر شده.

ما دانشجویی اونجا بودیم.والا لوح نمیدادن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اینجا پره کاربره مرده لازم نیس انقد با جزییات بگید..و اصلا درست نیس در مورد زایمان تخت کناری برا بقی ...

امضات واقعا حرف دل منه  

وقتی نیست بال بال میزنم بیاد وقتی میاد می پرم بهش  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
عزیزم مگه میشه آدم دردنداشته باشه،من قبلش۱۲ساعت تمام دردمچوحشتناک کشیدم بیمارستان و روسرم گذاشته بود ...

اخیییی..... راستی بی حسی اینا نمیزنن؟ ☹️من انقد میترسم 🥺

هیچ بی حسی نزده بودن؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وا چجوری مگه میشه! اصن نمیتونم تصور کنم بچه به این گنده‌ای بخواد از رحم بیاد بیرون. اونم بدون هیچ ...

عزیزم مگه میشه زایمان بدون دردباشه،دوازده ساعت دردکشیدم فقط لحظه ژچزایمان سریع اتفاق افتاد،همین